Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro Recovery Mode stuck

kakabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kakabi
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Versiyon numarasını bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba.
Xiaomi Redmi Note 8 pro telefonumu 2 hafta önce kapatmıştım. Tekrar açtığımda telefon sürekli kurtarma menüsünde açılıyordu. Ne kadar uğraşsam da çözemedim en son tüm verileri sildim (wipe data) ve tekrar açmaya çalıştığımda hala aynı sorun vardı.
Telefonu geçiçi olarak 1 2 saat bıraktım ve geldiğimde kurulum ekranı çıktı kurulum yapıp telefonu açabildim. Bu sefer taktığım sim kartını algılamıyordu. Xiaomi'nin sim tanıma uygulamasını güncelledim ve telefona restart attı. Tekrar açılırken gene kurtarma modunda kaldı.

Son 1 haftadır telefonum açılmıyor ne yaptıysam sürekli kurtarma moduna giriyor.
Telefonun bataryasının bitmesini bekledim daha sonra sarj'a takıp açmayı denedim olmadı.
Fastboot menüsünden açmayı denedim olmadı.
Galiba telefona rom yüklemem gerekiyormuş. Mi flash ile rom yüklemeye çalışırken fastboot kısmında bootloader kapalı hatası (not allowed in locked state) veriyor sanırım.

Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mıdır? İnternette araştırdığımda ses açma kapama ve güç tuşlarının değişimlerini gördüm. Duruma göre cihazı bir telefoncuya götürmeyi düşünüyorum.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
41
Merhaba.
Xiaomi Redmi Note 8 pro telefonumu 2 hafta önce kapatmıştım. Tekrar açtığımda telefon sürekli kurtarma menüsünde açılıyordu. Ne kadar uğraşsam da çözemedim en son tüm verileri sildim (wipe data) ve tekrar açmaya çalıştığımda hala aynı sorun vardı.
Telefonu geçiçi olarak 1 2 saat bıraktım ve geldiğimde kurulum ekranı çıktı kurulum yapıp telefonu açabildim. Bu sefer taktığım sim kartını algılamıyordu. Xiaomi'nin sim tanıma uygulamasını güncelledim ve telefona restart attı. Tekrar açılırken gene kurtarma modunda kaldı.

Son 1 haftadır telefonum açılmıyor ne yaptıysam sürekli kurtarma moduna giriyor.
Telefonun bataryasının bitmesini bekledim daha sonra sarj'a takıp açmayı denedim olmadı.
Fastboot menüsünden açmayı denedim olmadı.
Galiba telefona rom yüklemem gerekiyormuş. Mi flash ile rom yüklemeye çalışırken fastboot kısmında bootloader kapalı hatası (not allowed in locked state) veriyor sanırım.

Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz? Sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mıdır? İnternette araştırdığımda ses açma kapama ve güç tuşlarının değişimlerini gördüm. Duruma göre cihazı bir telefoncuya götürmeyi düşünüyorum.
H.kadioglu hocam yardımcı olur zannımca

Oyla:

kakabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kakabi
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekliyorum umarım çözülür. 2 haftadır telefonu kullanamıyorum sorun eğer donanımdaysa bir teknik servise vermeyi düşünüyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Durup dururken yazılım bozulmaz. Tamire götürün..

Oyla:

kakabi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kakabi
Cihazım
redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durup dururken yazılım bozulmaz. Tamire götürün..
Dediğim gibi sınava gircektim girmeden önce telefonu kapatım sıraya koydum. Daha sonra açtığımda bu sorunla karşılaştım.

İnternette çözüm ararken Mediatek işlemciler için bootloader'ı kapatmaya yarayan bir uygulama gördüm. Uygulamayı kurdum ve bootloader kilidini açtım. Şuan cihaza sıfırdan kurulum yapıyorum ama taktığım sim kartını tanımıyor. Sim kartında sorun yok başka bir cihaza takıp kullandım. Bunun hakkında bilginiz var mı hiç?

Oyla:
Üst Alt