burak11 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burak Cihazım Mi band 4 Yaş 23 Konum Tuzla Katılım 25 Ağustos 2019 Konular 9 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 3 23 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar telefonun bl kilidi kapalı iken rom kurmak mümkün müdür ? Arkadaşımın telefonu eu rom var global atmak istiyoruz ?
Arkadaşlar telefonun bl kilidi kapalı iken rom kurmak mümkün müdür ? Arkadaşımın telefonu eu rom var global atmak istiyoruz ?
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.497 Puanları 338 23 Temmuz 2020 #2 burak11' Alıntı: Arkadaşlar telefonun bl kilidi kapalı iken rom kurmak mümkün müdür ? Arkadaşımın telefonu eu rom var global atmak istiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... XiaomiV2Tool ile atabilirsiniz ancak biraz riskli işlem Oyla: Oyla 0 Downvote
burak11' Alıntı: Arkadaşlar telefonun bl kilidi kapalı iken rom kurmak mümkün müdür ? Arkadaşımın telefonu eu rom var global atmak istiyoruz ? Genişletmek için tıkla ... XiaomiV2Tool ile atabilirsiniz ancak biraz riskli işlem
burak11 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burak Cihazım Mi band 4 Yaş 23 Konum Tuzla Katılım 25 Ağustos 2019 Konular 9 Mesajlar 16 Tepkime puanı 1 Puanları 3 23 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 StreX' Alıntı: XiaomiV2Tool ile atabilirsiniz ancak biraz riskli işlem Genişletmek için tıkla ... Neden ? Oyla: Oyla 0 Downvote
StreX' Alıntı: XiaomiV2Tool ile atabilirsiniz ancak biraz riskli işlem Genişletmek için tıkla ... Neden ?
S StreX Emekli Yönetici Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Cihazım ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Konum ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ Katılım 5 Haziran 2018 Konular 241 Mesajlar 9.770 Çözümler 21 Tepkime puanı 10.497 Puanları 338 23 Temmuz 2020 #4 burak11' Alıntı: Neden ? Genişletmek için tıkla ... bağlantı koparsa elektrik vs kesilirse cihaz brick olur Oyla: Oyla 0 Downvote
burak11' Alıntı: Neden ? Genişletmek için tıkla ... bağlantı koparsa elektrik vs kesilirse cihaz brick olur