- Adım
- Ömer
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Meslek
- Grafik Tasarım
- Konular
- 11
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Fabrikasyon
- Telefon Modeli
- LG V10
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba beyler bayanlar,Belki konuyu yanlış yere açmışımdır affola Sormak istediğim ve fikir danışmak istediğim bir konu var, Elimde aktif kullandığım asus zenfone max plus ,Lg v10,Iphone 7 plus,Oppo reno z,LG g5 gibi modeller mevcut, İşim gereği bütçe dostu xiaomi redmi note 8 pro almaya karar verdim,Çizim yaparken bağzen detaya inmem gerekiyor çiziceğim nesnede, ve xiaomi redmi note 8 pro ihtiyaçlarımı şuan daha iyi görücek gibi,Çünkü elimdeki cihazlardan sadece LG V10'un kamerası beklentilerimi karşılıyor, Sorum şudurki 128 ve 64 gb arasında bi fark varmı? Bilgidiğim android telefonlarda dahili depolamada nekadar çok fazla yer varsa database kullanımı okadar az oluyor, alanın çok olmasından ötürü işlemcinin entegrelerine yük daha az biniyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirsiniz,bilgilenirim, 128 gb'lık versiyonunu almayı düşünüyorum ama zaten birden fazla 256 gb hafıza kartım var,64 gb alıp sd kartla desteklesem, 128 gb lık redmi note 8 pro'nun performansını alabilirmiyim? yoksa 128/64 gibi kavramların performansa hiç bir etkisi olmayıp sadece depolama alandamı ön plana çıkıyor, Birde teknosa mağzasında test ettiğime göre telefonun orta taraflarının dokunmatiği daha iyi algılıyor yan taraflarına doğru milisaniye'lik fark varmışcasına bi uyuşukluk hissi veriyor, bu ortaki telefonamı has birşeydi yoksa deneyimleyen uzun kullanan arkadaşlardada aynı sıkıntısı varmı, Cevap verenler için şimdiden teşşekkürler