Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Mobil Verim Edge çekiyor

grkm659

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Görkem
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Merhabalar,
Dün almış olduğum yurt dışı Redmi Note 8 telefonumun sadece SIM2 bölümü çalışıyor ve telefonum full çekmesine rağmen mobil verisi Edge çekiyor.
Tercih edilen ağ türünden 4.5G yapmama rağmen düzelmedi ve operatörü aradım telefonunuz 3G ve üstünü desteklemiyor diyor sebebi ne olabilir yardım eder misiniz ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
yaşadığınız sorun imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanıyor. Doğru şekilde yeniden imei tamiri yapılması gerekli. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.

Orko1000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
0
yaşadığınız sorun imei işleminin hatalı yapılmasından kaynaklanıyor. Doğru şekilde yeniden imei tamiri yapılması gerekli. Ücretli Onarımlar bu linkten destek alabilirsiniz. Uzak bağlantı ile tamirini gerçekleştiririz.
merhaba, xiaomi redmi note 8 aldım kaçak olanlardan, imei attırdım fakat sonra kıbrısta çalışmaya geldim burda da kayıt sorunu var tekrar imei atmam gerekiyor fakat fastboot moduna aldığımda normalde fastboot modu logolu mavi fastboot yazısı çıkacağına turuncu yazılı fastboot yazısı çıkıyor hiçbirşekilde işlem yapamıyorum ve kıbrısta bu işlemi yapacak hiçkimseyi bulamadım, ben imei rom falan atabiliyorum, demek istediğim normal mavi fastboot moduna neden girmiyor... yardımcı olursanız sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
merhaba, xiaomi redmi note 8 aldım kaçak olanlardan, imei attırdım fakat sonra kıbrısta çalışmaya geldim burda da kayıt sorunu var tekrar imei atmam gerekiyor fakat fastboot moduna aldığımda normalde fastboot modu logolu mavi fastboot yazısı çıkacağına turuncu yazılı fastboot yazısı çıkıyor hiçbirşekilde işlem yapamıyorum ve kıbrısta bu işlemi yapacak hiçkimseyi bulamadım, ben imei rom falan atabiliyorum, demek istediğim normal mavi fastboot moduna neden girmiyor... yardımcı olursanız sevinirim
Logo yeni sürümde değişti..fastboot aynı fastboot. Uzak bağlantı ile hallederiz ücretli onarımlar linkinden ulaşabilirsiniz

Orko1000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
0
Tabiki ücretli şekilde uzak bağlantı ile hallederiz
Tam olarak nasıl bir işlem yapacaksınız ve ücreti ne kadar.... Benim bilgisayarım telefonu mu görmüyor acaba, açıklarsanız sevinirim

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Tam olarak nasıl bir işlem yapacaksınız ve ücreti ne kadar.... Benim bilgisayarım telefonu mu görmüyor acaba, açıklarsanız sevinirim
bilgisayarın telefonunu görmediğini nasıl anladınız? mesela fastboot modunda bağlayıp aygıt yöneticisinden kontrol ettinizmi?

Orko1000

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Xiaomi note 8
Konular
0
bilgisayarın telefonunu görmediğini nasıl anladınız? mesela fastboot modunda bağlayıp aygıt yöneticisinden kontrol ettinizmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım, telefonu görüyor,ama buna rağmen twrp'yi yükleme programında 2 ye basıyorum birtürlü yüklemeye geçmiyor,

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım, telefonu görüyor,ama buna rağmen twrp'yi yükleme programında 2 ye basıyorum birtürlü yüklemeye geçmiyor,
cihazınızın ana konusunda twrp ile ilgili her türlü bilgi mevcuttur. Oradaki rehberlerden faydalanabilirsiniz. imei işlemi ile ilgilide özel mesaj ile bilgi verildi..

Üst Alt