- Adım
- senem
- Cihazım
- xiaomi redmi no
- Konular
- 1
Merhabalar dün akşam saatlerinde yurt dışı girişli xiaomi redmi note 8 telefonuma uzun süredir ertelediğim güncelleme bildirimi tekrar geldi ve güncellemeye başladı güncellemesin diye telefonu kapattım fakat karşıma trwp ekranı çıktı birçok video izledim ve işlemleri uygularken sanırım yanlış bir tuşa bastım, yanlış bir işlem yaptım ki telefonun ekranına sistem yok edilidi uyarısı çıktı bende fastboot moduna aldım ve işlem için birkaç videoya bakmaya başladım ama anlamadığım bir şekilde durduk yere fastboot modu kapandı ve bir daha açılmadı araştırdığım üzere hard brick mooduna girmiş telefon yapılabildiğini anlatan birçok video var fakat ben bu işlemi evde gerçekleştiremem yaptırmam lazım ama birçok kişide çok tehlikeli bir işlem diyor acaba gerçekten yapılabilinir bir işlem mi yoksa telefonum çöp mü oldu ayrıca eğer yapılabilinirse tahmini ne kadar bir fiyatı tutar. Öğrenciyim ve şuan ailemi de çok zora sokmak istemiyorum.
Biraz fazla uzun oldu kusura bakmayın şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
Biraz fazla uzun oldu kusura bakmayın şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.