- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Xiaomi 9 pro
- Konular
- 65
Güvenlik uygulamasından tüm kullanmadığınız uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtlayın hocam birde marketten redmi system manager uygulamayı indirip sistem uygulamalarından Facebook app installer fb servicesi kapatın analytic kapatın msa kapatın ve telefonu yeniden başlatın düzelir. Ben öyle yaptım ve hiç sistem şarj yemiyorArkadaşlar gunceleme sonrasi android kullanımı çok fazla artı bunun için format attım bir fayda goremedim bunu en aza indirmek için uygulama yada ayar varmıdır
Hocam bu dediğiniz şeyler o uygulamada gözükmüyor neden acaba ? Facebook app installer fb servicesi kapatın analytic kapatın msa kapatınGüvenlik uygulamasından tüm kullanmadığınız uygulamaların arka planda çalışmasını kısıtlayın hocam birde marketten redmi system manager uygulamayı indirip sistem uygulamalarından Facebook app installer fb servicesi kapatın analytic kapatın msa kapatın ve telefonu yeniden başlatın düzelir. Ben öyle yaptım ve hiç sistem şarj yemiyor
Sistem uygulamalarını göster diye bir seçenek olması lazım hocamHocam bu dediğiniz şeyler o uygulamada gözükmüyor neden acaba ? Facebook app installer fb servicesi kapatın analytic kapatın msa kapatın