Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Cihazım

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
Selamlar. Ben şahsen acele mi ediyorum yoksa nedir bilmiyorum fakat bir an önce telefonuma Miui 12 ve Android 10 güncellemesini kurmak istiyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa güzel olur. Çoğu siteyi gezdim. Redmi Note 7 ye bile güncelleme verilecek falan derken note 8 için çok az şey gördüm o yüzden tedirginim doğrusu. Öncelikle şunları belirtmek isterim. Telefonum yurt dışı bir telefon. Yani imeisi çakma. Türkiye garantisi yok. Türkçe dil desteği olması önemli değil. Ama çince de olmasın :D İngilizce varsa yükleyebilirim. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Redmi Note 8 için Android 10 çalışmaları yapıldığı için henüz resmi olarak MIUI 12 yayımlanmadı. Port romu yükleyebilirsiniz.

Deniz Baris

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
SP Luna
Cihazım
Mi9 / Redmi n 7
Konular
0
Sabırlı ol dostum

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
"bir an önce" yüklemek demek, tüm buglar ile uğraşmak demektir. Yani yeni romu kullanmak mı istersiniz yoksa sadece test etmek mi aslında asıl soru bu olmalı

Eğer harcayacak zamanınız çoksa kurup kurcalayabilirsiniz ama mutlaka çok sorun olacaktır

Hatasız temiz rom için stabil sürüm beklemelisiniz ya da en azından 3 sürüm geçmiş beta sürüm de olabilir

Tercih sizin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melonia38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"bir an önce" yüklemek demek, tüm buglar ile uğraşmak demektir. Yani yeni romu kullanmak mı istersiniz yoksa sadece test etmek mi aslında asıl soru bu olmalı

Eğer harcayacak zamanınız çoksa kurup kurcalayabilirsiniz ama mutlaka çok sorun olacaktır

Hatasız temiz rom için stabil sürüm beklemelisiniz ya da en azından 3 sürüm geçmiş beta sürüm de olabilir

Tercih sizin

Peki diyelim ki bekledim. Tahmini olarak ne kadar beklemem gerekli? 1 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı?

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Peki diyelim ki bekledim. Tahmini olarak ne kadar beklemem gerekli? 1 hafta mı 1 ay mı 1 yıl mı?
Her model için aynı süreyi söylemek mümkün değil ama süreç güncel olarak Xiaomi'nin kendi forumunda paylaşılır

Zaten bilgi gelir gelmez hangi cihazın hangi tarihte yeni sürümü alacağını Türk teknoloji sitelerinde de duyururlar

Üst Alt