Soru Xiaomi Redmi Note 7 Yavaşlık Hakkında

jamiryoo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
jamiryoo
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Değerli MIUITürkiye üyeleri merhaba,

Forumunuza az önce üye oldum.
iPhone 7 plus cihazını kullanıyorum. 2. ürün olarak merak amaçlı, androide geçeyim dedim. Xiaomi redmi note 7 64 gb beyaz ürününü satın aldım.

Üründe menü geçişleri, uygulama arası geçişlerinde bir yavaşlık var. Fakat youtube videolarında da izliyorum. aynı şekilde geçişler akıcı değil. Sizde de böyle midir?

Yardım ve önerilerinizi arz ederim.

saygılarımla.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Değerli MIUITürkiye üyeleri merhaba,

Forumunuza az önce üye oldum.
iPhone 7 plus cihazını kullanıyorum. 2. ürün olarak merak amaçlı, androide geçeyim dedim. Xiaomi redmi note 7 64 gb beyaz ürününü satın aldım.

Üründe menü geçişleri, uygulama arası geçişlerinde bir yavaşlık var. Fakat youtube videolarında da izliyorum. aynı şekilde geçişler akıcı değil. Sizde de böyle midir?

Yardım ve önerilerinizi arz ederim.

saygılarımla.

Öncelikle hayırlı olsun.. Yeni bir güncelleme yaptı iseniz ondan olabilir, garantili cihaz ise fabrika ayarlarına dönerek yeniden başlatın cihazı, eğer garantili değil ise son güncellemeyi Twrp menüsünden temiz kurulum yaparak tekrar yükleyin..

Maalesef Xiaomi kullanmak istiyorsanız bu rom,root,magisk,fastboot vs terimleri bilmek ve kullanmak zorundasınız Yes~~

Bu kelimelerin bulunduğu ve nasıl kullanılması gerektiği bu linkte mevcut...

Önemli İpuçları

Bu linkte de telefonunuzun ana konusu mevcut, muhakkak her iki linki okuyun/inceleyin...

Redmi Note 7

Oyla:
Üst Alt