Soru Xiaomi Redmi Note 7 için hangi rom' u kullanmalıyım

beratslvi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Merhabalar. Global rom kullanıyorum. Stock romdaki tüm özellikleri içinde barındıran bir rom arıyorum. Romlar hakkında pek bir bilgim yok ancak güncelleme alan bir rom arıyorum. Benim için güncelleme önemli. Ayrıca erken güncelleme gelmesi de benim için bir avantaj olur. Hindistan rom, EEA rom ve global rom' u gördüm. Üçü arasından hangi stock rom' u tavsiye edersiniz? Veya custom rom tavsiye eder misiniz? Teşekkürler

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Xiaomi.eu beta surumlerini deneyebilirsiniz. Guncelleme konusu bu kadar önemliyse beta sürümündeki haftalik guncellemeler sizin icin iyi olabilir. Ustelik yeni ozelliklere de erkenden erişmiş olursunuz.
Ya da xiaomi.eu miui 12 stabil sürümünü de kullanabilirsiniz. Beta gibi sürekli guncelleme almazsiniz ama stabil sürümü de gayet iyidir.

Xiaomi.eu romlari da global romdaki ozelliklerle birlikte ekstra iyilestirmeler ve özellikler barindiriyor. Ustelik global romdaki gereksiz uygulamalardan arindirilmis temiz bi şekilde. Tavsiye ederim.

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Sorunlarla baş etmekte zorlanmayacaksanız eu beta kullanabilirsiniz, her hafta güncellersiniz.

Oyla:

aceyceko111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
6
Eu kararlı üstünede prodator kernel kurarsan pil oyun konusundada memnun kalırsın

Oyla:

beratslvi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi.eu beta surumlerini deneyebilirsiniz. Guncelleme konusu bu kadar önemliyse beta sürümündeki haftalik guncellemeler sizin icin iyi olabilir. Ustelik yeni ozelliklere de erkenden erişmiş olursunuz.
Ya da xiaomi.eu miui 12 stabil sürümünü de kullanabilirsiniz. Beta gibi sürekli guncelleme almazsiniz ama stabil sürümü de gayet iyidir.

Xiaomi.eu romlari da global romdaki ozelliklerle birlikte ekstra iyilestirmeler ve özellikler barindiriyor. Ustelik global romdaki gereksiz uygulamalardan arindirilmis temiz bi şekilde. Tavsiye ederim.
Güncellemeleri erken almak çok işime yarar (eğer rom sayesinde böyle bir imkanım varsa). Ayrıca sormak istediğim şu, eu rom' da güncelleme yaparken en baştan rom mu kurmak gerekiyor yoksa global rom' daki gibi tek tuşla güncelleme yapılabiliyor mu

Sorunlarla baş etmekte zorlanmayacaksanız eu beta kullanabilirsiniz, her hafta güncellersiniz.
Merhaba! Nasıl sorunlar acaba? Dediğim gibi pek anlamıyorum bu işlerden, siz tavsiye eder misiniz?

Eu kararlı üstünede prodator kernel kurarsan pil oyun konusundada memnun kalırsın
Yanıtınız için teşekkür ederim. Kernel tam olarak nedir acaba? Rom gibi birşey mi?

Oyla:

aceyceko111

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
6
Güncellemeleri erken almak çok işime yarar (eğer rom sayesinde böyle bir imkanım varsa). Ayrıca sormak istediğim şu, eu rom' da güncelleme yaparken en baştan rom mu kurmak gerekiyor yoksa global rom' daki gibi tek tuşla güncelleme yapılabiliyor mu

Merhaba! Nasıl sorunlar acaba? Dediğim gibi pek anlamıyorum bu işlerden, siz tavsiye eder misiniz?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Kernel tam olarak nedir acaba? Rom gibi birşey mi?
Kernel, çeşitli işletim sistemlerinde, yazılım ile donanım arasındaki bağlantıyı kuran, çeşitli komutları ve ayarları donanıma ileten şeydir. Ayrıca orijinal yazılımlardan daha hızlı bir cihaz için yapılır. Gelistiriciler yaptıkları çalışmaları paylaşır

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Beta Rom kararsız rom hatalar barındırabilir, üzerinde sürekli değişim yapılır, bu değişimden kaynaklı hatalar olabilir, stabil rom kullanabilirsiniz. Beta roma kıyasla hata düzeyi minimum seviyededir, ayrıca kernel kullanmanızı tavsiye etmem, cihaz elinizde kalabilir.

Oyla:

Recai74

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recai
Cihazım
Lg g3
Konular
34
Eu stabil veya bliss aosp tabanlı şimdi bu rom dayım inanın okadar özelleştirme varki bende şaşırdım ayrıca özelleştirme bölümü türkçe şimdi favori romum bu okadar stabil ve hızlı hem offical denemenizi tavsiye ederim süper ötesi

Oyla:

Lirikal Militan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0

Xiaomi.eu beta sürümü her cuma guncellenir. Haftalık çin beta sürümlerini kullanıyorlar. Beta sürülerinde her hafta yenilikler ve hata duzeltmeleri yer aliyor. Stabil sürümlerden daha onde gidiyor yani. Fakat haftalik guncellemelerde hata bug vs olabiliyor elbet ama cok bas agritacagini sanmiyorum.
Stock romdaki tum özellikleri barındıran bi rom istediğiniz icin sizin isinizi yine miui tabanli romlar görecektir.
Güncelleme konusunda da ota üzerinden guncelleme geliyor diye biliyorum. Guncelleme uuygulaması uzerinden indirip guncelleme yapılıyor.

Oyla:

dogukanna06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogukan
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Pixel Exp Rom üstüne tanımam stok android, MIUI da geçirdiğim aylara acıdım.

Oyla:
Üst Alt