Yardım Xiaomi Redmi Note 7 Ekran

RedbullRb9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Ekranımın kasadan ayrılması sonucu ekran filmi yırtıldı ve ekranı değiştirmek zorunda kaldım. Telefonu dün sabah teslim aldım ve bir sonraki günün sabahına kadar dolanmış lastikleri cikarmamam soylendi. Dedikleri gibi de yaptım. Lastikleri çıkardığımda ekran hâlâ yapışmamıştı. Esas soruna gelecek olursam; ayarlarda çift tıklama ile uyandır seçeneği açık olmasına rağmen ekrana çift tıklamam ile beraber ekranım açılmıyor. Fakat tuhaftır ki ekran açıkken çift tıklayınca ekran kapanabiliyor bunun sebebi nedir acaba? Ayriyeten telefon ahizesinin yan tarafında (önceden ne işe yaradığını bilmediğim) bir şey vardı hafif morumsu gibiydi sanki. Üzeri kapanınca ekran parlaklığı değişiyordu. Şu an orası boş gibi çakma ekran takmış olma ihtimalleri var mıdır acaba? (Ekranımı aşağıya bıraktım)

Ekli dosyalar

• IMG-20230628-WA0003.jpg
    IMG-20230628-WA0003.jpg
    158,8 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG-20230628-WA0002.jpg
    IMG-20230628-WA0002.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG-20230628-WA0001.jpg
    IMG-20230628-WA0001.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 12

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Kendi ekranı zaten kalitesiz, yan sanayi ekranlar daha kaliteli duruyor. Telefoncuya geri götür iyi yapıştırsın, kıymamış az koymuş ondan tutmamış. Dokunmatik panel orijinal olmadığı için çift tıklama desteği olmayabilir. Ekran kapalı iken çift tıklama için sadece dokunmatik hep çalışır halde duruyor çünkü

Oyla:

RedbullRb9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi ekranı zaten kalitesiz, yan sanayi ekranlar daha kaliteli duruyor. Telefoncuya geri götür iyi yapıştırsın, kıymamış az koymuş ondan tutmamış. Dokunmatik panel orijinal olmadığı için çift tıklama desteği olmayabilir. Ekran kapalı iken çift tıklama için sadece dokunmatik hep çalışır halde duruyor çünkü
Peki attığım ikinci fotoğrafta ahizenin yanında duran bölümün boş olması normal mi?

Oyla:
Üst Alt