- Adım
- EMRE SARI
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 19
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 6 Pro da ekran yansıtma özelliğini aktif Edip TV ye yansıttığımda ekrana bu şekilde videolar resimler tam ekran oturmuyor bir çok yere baktım ama kimse bu konu hakkında bir başlık açmamış bu durumun çözümü nedir
Ek olarak Bende Lenovo Vibe S1 var 2016 yılının Hatta onuda geçtim General Mobile Discovery ilk telefonu olan cihazda bile ekranı yansıttığımda tam ekran herşey ama 2018 model Redmi Note 6 Pro böyle yansıtıyor
Ve Miu10 güncellemesi ile bu şekilde miu9 dada aynı
Tam ekran olsun diye YouTube de ekranı parmak hareketi ile büyütdiyeceksiniz o şekilde de aynı bilginize yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü fazla kullandığım bir özellik
Resim:
Ek olarak Bende Lenovo Vibe S1 var 2016 yılının Hatta onuda geçtim General Mobile Discovery ilk telefonu olan cihazda bile ekranı yansıttığımda tam ekran herşey ama 2018 model Redmi Note 6 Pro böyle yansıtıyor
Ve Miu10 güncellemesi ile bu şekilde miu9 dada aynı
Tam ekran olsun diye YouTube de ekranı parmak hareketi ile büyütdiyeceksiniz o şekilde de aynı bilginize yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü fazla kullandığım bir özellik
Resim:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.