Soru Xiaomi Redmi Note 6 Pro Çift Sim Kart Problemi

myevin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
1
Herkese merhabalar, ithalatçı garantili Xiaomi Redmi Note 6 pro global versiyon telefon aldım. Telefonu çift sim kart kullanmak için almıştım. Ancak SIM 2 yuvası bazen okuyor bazen hiç okumuyor. Uçak moduna aldığımda bazen tekrar simi okurken bazen hiç bağlanmıyor. Sadece SIM 1 yuvası takılıyken bir problem yok hücresel ağa erişilebiliyor. Ancak ikisini birlikte taktığımda cihaz iki sim kartı da görüyor ancak hücresel veriye ulaşılamıyor.Telefonu 1 kere resetledim. Başta ikisini de okudu ve çalıştı. 1 saat sonra uçak moduna aldığımda tekrar okumamaya başladı. Bu problemi nasıl çözebilirim?

A.BayramKorkmaz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
MI 9 Lite
Meslek
Elektrik Teknikeri
Konular
36
Herkese merhabalar, ithalatçı garantili Xiaomi Redmi Note 6 pro global versiyon telefon aldım. Telefonu çift sim kart kullanmak için almıştım. Ancak SIM 2 yuvası bazen okuyor bazen hiç okumuyor. Uçak moduna aldığımda bazen tekrar simi okurken bazen hiç bağlanmıyor. Sadece SIM 1 yuvası takılıyken bir problem yok hücresel ağa erişilebiliyor. Ancak ikisini birlikte taktığımda cihaz iki sim kartı da görüyor ancak hücresel veriye ulaşılamıyor.Telefonu 1 kere resetledim. Başta ikisini de okudu ve çalıştı. 1 saat sonra uçak moduna aldığımda tekrar okumamaya başladı. Bu problemi nasıl çözebilirim?
Yazılım ile alakalı görünüyor
inşallah güncelleme ile sorun giderilir
veya global kararlı romdan global betaya BL kilidini açmadan güncelleme üzerinden geçilebiliyorsa deneyin derim

Oyla:

myevin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 6Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, sadece SIM 2 yuvasına sim kart yerleştirdiğimde de çoğu zaman okumuyor acaba donanımsal bi sıkıntı da olabilir mi? Ayarlardan baktığımda operatör isimleri gözüküyor ama hücresel veri gelmiyor. Güncellemeyi denedim ama kararlı sürümde duruyor yeni güncelleme yok diyor.

Oyla:
Üst Alt