- Adım
- Enes
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Rom V11 MIUI11
- Telefon Modeli
- Redmi note 6 pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar dün telefonumu suya düşürdüm. Sudan aldığımda herhangi bir sorun yoktu. Tuşları bile basıyordu. Sonra telefonu kapattım. Pirince ve bir kağıt havlu ile sarıp güneşe koydum. Kamera lenslerindeki buğulanmalar dahi gitti. Bir süre şarja taktım. Şuan mor bir mi logosu çıkıyor. Ekranı bozulmuş diyeceğim ama ilk başta beyaz normal logo gözüküyor sonra mor oluyor. Sürekli kendi kendine restart atıyor. Recovery moda alamıyorum. Ses açma ve powere basıyorum ama olmuyor. Bu durum daha önce başına gelen veya çözümü bilen var mıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
VİDEO:Arkadaşlar dün telefonumu suya düşürdüm. Sudan aldığımda herhangi bir sorun yoktu. Tuşları bile basıyordu. Sonra telefonu kapattım. Pirince ve bir kağıt havlu ile sarıp güneşe koydum. Kamera lenslerindeki buğulanmalar dahi gitti. Bir süre şarja taktım. Şuan mor bir mi logosu çıkıyor. Ekranı bozulmuş diyeceğim ama ilk başta beyaz normal logo gözüküyor sonra mor oluyor. Sürekli kendi kendine restart atıyor. Recovery moda alamıyorum. Ses açma ve powere basıyorum ama olmuyor. Bu durum daha önce başına gelen veya çözümü bilen var mıdır?
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Son düzenleme: