Merhaba acaba note 5 güncelleme alacak mı? Alacaksa ortalama ne zaman alır?
mstfkpnr25 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mustafa Cihazım Redmi Note 5 Yaş 24 Konum Erzurum Katılım 19 Mart 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 3 19 Mart 2019 #1 Merhaba acaba note 5 güncelleme alacak mı? Alacaksa ortalama ne zaman alır?
34apo Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Apo34 Cihazım Redmi note 5 Meslek Oto tekniker Yaş 30 Konum İstanbul Katılım 15 Ocak 2019 Konular 15 Mesajlar 103 Tepkime puanı 39 Puanları 28 19 Mart 2019 #2 mstfkpnr25' Alıntı: Merhaba acaba note 5 güncelleme alacak mı? Alacaksa ortalama ne zaman alır? Genişletmek için tıkla ... Merhaba evet redmi note 5 güncelleme alacak tahmini süresi bu ay sonu nisan başı diye biliyorum android güncellemesi alacak hemde
mstfkpnr25' Alıntı: Merhaba acaba note 5 güncelleme alacak mı? Alacaksa ortalama ne zaman alır? Genişletmek için tıkla ... Merhaba evet redmi note 5 güncelleme alacak tahmini süresi bu ay sonu nisan başı diye biliyorum android güncellemesi alacak hemde
mstfkpnr25 Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mustafa Cihazım Redmi Note 5 Yaş 24 Konum Erzurum Katılım 19 Mart 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 3 19 Mart 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 34apo' Alıntı: Merhaba evet redmi note 5 güncelleme alacak tahmini süresi bu ay sonu nisan başı diye biliyorum android güncellemesi alacak hemde Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
34apo' Alıntı: Merhaba evet redmi note 5 güncelleme alacak tahmini süresi bu ay sonu nisan başı diye biliyorum android güncellemesi alacak hemde Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler