Haber Xiaomi Redmi Note 5 Anti Roll Back Kaldırmak İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Çoğu kişi, yazılımı için Xiaomi'yi sever. Anti Geri Alma nedeniyle, yazılıma müdahale edemeyeceğiz. Anti Rollback sistemi sadece bootloader kilitli cihazlarda aktif olsaydı daha mantıklı olmaz mıydı? Cihazı kurtarmanın kolay bir yolunu sunun. Birçok geliştirici ve son kullanıcı bunun hakkında şikayetçi. Lütfen bunu düzeltin.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Çoğu kişi, yazılımı için Xiaomi'yi sever. Anti Geri Alma nedeniyle, yazılıma müdahale edemeyeceğiz. Anti Rollback sistemi sadece bootloader kilitli cihazlarda aktif olsaydı daha mantıklı olmaz mıydı? Cihazı kurtarmanın kolay bir yolunu sunun. Birçok geliştirici ve son kullanıcı bunun hakkında şikayetçi. Lütfen bunu düzeltin.

Note 5 kullanmıyorum fakat geliştiriciler her zaman desteklenmelidir bence. İmzamı attım :)

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Bence bu telefon koruma olayı bahane. Satışları canlandırmak için mahsus yapıyorlar telefonları bozsun insanlar diye. Yoksa niye unlock izni verip üstüne telefonu çöppp yapar ki bir firma.

Üst Alt