Haber Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4X ekran görüntüleri sızdı. Bu telefon Redmi Note 4'le hemen hemen aynı görünüşte olacak. Büyük ihtimalle ilk başta sınırlı renk seçeneği gelecek. Ancak sıl bomba haber ise bu telefonun Snapdragon 653 işlemcile geleceği. 4 gb ram ve 64 gb hard diskle birleşince bu fiyat sınıfında rakiplerini silindir gibi ezecek.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SD 653'ten bahsedersek:
Snapdragon 653
, 652 modeline göre yüzde 10'luk bir performans artırımıyla geliyor. Yenilenen RAM kontrolcüsü ise performansı artıran diğer detaylar arasında.

1.92 GHz hızında çalışan Snapdragon 653, 8 çekirdekli yapıda. Bu konuda 652'ye benziyor diyebiliriz. Önceki işlemci modelinin 1.8 GHz hızında çalıştığını da hatırlatalım.

8 çekirdeğin 4 tanesi yüksek performanslı ARM Cortex A72, diğer 4 tanesi de ARM Cortex A53 mimarisini kullanıyor. 64 bit destekleyen işlemci Snapdragon 652 gibi 28nm Teknolojisiyle üretiliyor ve grafik işlemci tarafında ise Adreno 510'dan gücünü alıyor.

Eski işlemcideki 4 GB'lık RAM kontrolcüsü, yerini 8 GB'a kadar destekleyen RAM kontrolcüsüne bırakıyor.

Yeni Snapdragon 653, Qualcomm'un X9 LTE modemiyle güncelleniyor. Qualcomm'un Clear Sight teknolojisini destekleyen işlemci, çift kamera desteği de sunuyor. Yani Snapdragon 653 işlemcisini kullanan iPhone 7 Plus ya da Huawei P9 gibi modeller görebiliriz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Xiaomi Redmi Note 4X ile beraber SD 653 işlemciyi kullanacak diğer telefon modelleri ise:
Samsung Galaxy C9 Pro,
Oppo R9s Plus,
Vivo X9 Plus
Xiaomi Redmi Note 4X'in 32 gb ve 64 gb olmak üzere 2 versiyonunun olacağı fiyatların ise 170$ ile 200$ arasında değişeceği söyleniyor.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Xiaomi Redmi Note 4x'e ait olduğu iddia edilen yeni fotoğraf basına sızdırıldı. Parmak izi okuyucusunun arkadan öne alındığı görülüyor. Bu radikal değişiklikler bu telefonun farklı bir adlandırmayla çıkabileceğini de düşündürmüyor değil. Xiaomi Redmi Note 5.
5.5" Full Hd ekranı olacak telefon pegasus paneli ilk kullanacak telefonmuş. Cihaz Snapdragon 653 işlemci kullanacak (28nm / 4×A53 1.95GHz + 4×A72 1.44GHz). Bu işlemciye bilindiği üzere Adreno 510 ekran kartı eşlik edecek. İki model olarak piyasaya sürülecek. 4GB ram 32GB dahili hafızalı ve 4GB ram 64GB dahili hafızalı. Hızlı şarj özellikli 4000mAh kapasiteli pil ve 16 MP arka kamerası olacağı belirtiliyor. 32 gb versiyonun 144$, 64 gb versiyonun fiyatının 173$ olacağı söyleniyor. Xiaomi'nin Redmi Note 4 modelinin üretimini sonlandırdığı ve Redmi Note 4X (veya Redmi Note 5) modelinin üretimine başladığı belirtiliyor.

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Zaten Rn4 ü fiyatı yüzünden tercih ettim. Çok da memnunum su şebeke problemi olmasa f/p 10 üzerinden 9
Birde x ini görelim bakalım
Snapdragon lu olunca çeşitli romlar da cabası.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
"şebeke problemi" ni biraz açar mısınız?
Telefonu tercih edeceklere yardımcı olsun.

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Redmi note 4 bölümünde bununla ilgili konu var ama kısaca şebeke de hız sorunu var başka marka cihazların full çektiği yerde 2 çizgide kalıyor veyahut onlar şebeke üzerinden video seyrederken Rn4 yavaş kalıyor. Wifi de sıkıntı yok.

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2

800 Mhz bandının eksikliği mi?

fantomasds

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Lg L9
Konular
2
Xaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Limited Edition
Xiaomi 14 Şubat Sevgililer gününde Redmi Note 4X modelinin Hatsune Miku Limited Edition modelini piyasaya sürecek. Özellikler ve fiyat satış günü belli olacak. Yeşil rebk Hatsune modelinden başka şampanya sarısı, mat siyah, kiraz tozu ve platinyum gri renk seçenekleri olacak.

Leopardll

Altayturk
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi
Cihazım
Redmi note 4
Konular
15
Xaomi Redmi Note 4X Hatsune Miku Limited Edition
Xiaomi 14 Şubat Sevgililer gününde Redmi Note 4X modelinin Hatsune Miku Limited Edition modelini piyasaya sürecek. Özellikler ve fiyat satış günü belli olacak. Yeşil rebk Hatsune modelinden başka şampanya sarısı, mat siyah, kiraz tozu ve platinyum gri renk seçenekleri olacak.
Mükemmel

Üst Alt