Yardım Xiaomi Redmi Note 4

cihangirömer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
mi 4
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
android 7.0 NRD90M, MİUİ: GLOBAL11.0.2 KARARLI
Telefon Modeli
redmi note 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
herkese merhaba. telefonumda ilginç şeyler yaşamaya başladım. bana burdan fikir verirseniz tedavisine uygun hareket edeyim. son bir aydır telefonumda aniden kapanma sorunu yaşıyorum. bu başlarda yüzde 10 civarı şarjda oluyordu. ama son zamanlarda yüzde 40 da bile olsa şarj kapanıyor. tekrar açıyorum. bir işlem yaptığımda tekrar kapanıyor. şarja takılı kalırsa kapanmıyor. maksimum kapanma şarj oranı yüzde 43. o da az önce oldu. telefon açılıyor. forumda aradım komple kapanma sorunuyla ilgili bi durum var ama benimki öyle değil. mesela şarj yüzde 22 . bir video, konuşma vb bir hareket açmaya başladığımda şarj bittince bi ses çıkıyor ya, önce o ses ve telefon kapanıyor.

lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
herkese merhaba. telefonumda ilginç şeyler yaşamaya başladım. bana burdan fikir verirseniz tedavisine uygun hareket edeyim. son bir aydır telefonumda aniden kapanma sorunu yaşıyorum. bu başlarda yüzde 10 civarı şarjda oluyordu. ama son zamanlarda yüzde 40 da bile olsa şarj kapanıyor. tekrar açıyorum. bir işlem yaptığımda tekrar kapanıyor. şarja takılı kalırsa kapanmıyor. maksimum kapanma şarj oranı yüzde 43. o da az önce oldu. telefon açılıyor. forumda aradım komple kapanma sorunuyla ilgili bi durum var ama benimki öyle değil. mesela şarj yüzde 22 . bir video, konuşma vb bir hareket açmaya başladığımda şarj bittince bi ses çıkıyor ya, önce o ses ve telefon kapanıyor.

lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bataryanız ölmüş gibi gözüküyor

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
orjinal batarya bulmak mümkün mü
Bildiğime göre Xiaomi yedek parça uretmiyormus. En iyi markalar nohon ve deji imiş
Hocam bir de ben sadece fikir yürüttüm siz yine bir telefoncuya veya servise götürün

Oyla:
Üst Alt