Yardım xiaomi redmi note 4 şarj sorunu

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
Arkadaslar merhaba telefonu alali 5 gun oldu 2.gun sarja taktigimda %100 sarj ettim fisten cikardigimda 99a dustu sarj hizli tukenmeye basadi sarji bittikten sonra tekrar taktim bu sefer 98e kadar sarj oldu ve gosterge ilerlemedi fisi cikarip taktigimda %100 oldu ve gene cikardigimda 99 a dusum sarj hizli tukenmeye basladi sizce bu sorunu nasil duzeltebilirim?

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Arkadaslar merhaba telefonu alali 5 gun oldu 2.gun sarja taktigimda %100 sarj ettim fisten cikardigimda 99a dustu sarj hizli tukenmeye basadi sarji bittikten sonra tekrar taktim bu sefer 98e kadar sarj oldu ve gosterge ilerlemedi fisi cikarip taktigimda %100 oldu ve gene cikardigimda 99 a dusum sarj hizli tukenmeye basladi sizce bu sorunu nasil duzeltebilirim?
Sorununuz yazılımsal son sürüm global beta güncellemesinde bu sorunu düzeltirler diye biliyorum.

Oyla:

erdinccinar1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erdinç
Cihazım
redmi note 4
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorununuz yazılımsal son sürüm global beta güncellemesinde bu sorunu düzeltirler diye biliyorum.
hocam teşekkür ederim öncelikle global rom yüklü ama betami bilmiyorum nasıl bakabiliriz ve değilse nasıl düzeltebiliriz?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
ayarlardan telefen hakkında kısmına girip kurulu olduğu sürüme bakabilirsiniz,telefonun işlemcisi snapdragonsa mi flash ile kurulum yapabilirsiniz bootloader kilit'i açık olması şartıyla.

Oyla:

Dilara

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dilara
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Merhaba, telefonu alalı yaklaşık altı ay oldu fakat şu son bir kaç haftadır şarj ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normalde telefonun şarjı %19'a gelince telefona bildirim geliyor 'cihazı şarj cihazına bağlayın' diye 'tamam'a bastıktan sonra bu birkaç saniyede bir sürekli tekrarlanıyor. Bazen de -özellikle bugün- %59 ile %60 arasında gidip geliyor. Acaba ne yapmalıyım?

Oyla:

Varvara48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah Erkan
Cihazım
Redmi note4
Konular
0
Merhaba, telefonu alalı yaklaşık altı ay oldu fakat şu son bir kaç haftadır şarj ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Normalde telefonun şarjı %19'a gelince telefona bildirim geliyor 'cihazı şarj cihazına bağlayın' diye 'tamam'a bastıktan sonra bu birkaç saniyede bir sürekli tekrarlanıyor. Bazen de -özellikle bugün- %59 ile %60 arasında gidip geliyor. Acaba ne yapmalıyım?
Bu sorunu ben de yaşamaya başladım acaba bir çözümü var mı? Telefon sabaha kadar takılı olduğu halde yüzde 60 şarj oluyor

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bu sorunu ben de yaşamaya başladım acaba bir çözümü var mı? Telefon sabaha kadar takılı olduğu halde yüzde 60 şarj oluyor
Muhtemelen yazılımsal bir sorun Farklı rom sürümleri deneyip test edebilirsiniz

Oyla:
Üst Alt