Yardım Xiaomi Redmi note 4 navigasyon tuslari

marowak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi note 3
Konular
19
cihazima 11 i yukledikten sonra oyunlara gamebooster adli uygulama ile giris yapiyor. ve uyarilarda navigasyon tuslarini devredisi birak diye bi uyari veriyor. oyundan cikis yaparkende 2 kere home veya geri tusuna basmam (daha once 1 kere basinca cikis yapardi) gerekiyor. sanirim buda gamebooster ile ilgili bi sorun.

bu iki sorunumu nasil cozebilirim?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Sırayla;

Güvenlik Uygulaması -> Alta inip Oyun Hız Artırıcı -> Alt menüden Ayarlar -> En üstteki Oyun Hız Artırıcı'yı kapatınız. Oyunlarda artık navigasyon tuşlarını devre dışı bırakmayacak. Gamebooster'ı bilmiyorum maalesef.

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Sırayla;

Güvenlik Uygulaması -> Alta inip Oyun Hız Artırıcı -> Alt menüden Ayarlar -> En üstteki Oyun Hız Artırıcı'yı kapatınız. Oyunlarda artık navigasyon tuşlarını devre dışı bırakmayacak. Gamebooster'ı bilmiyorum maalesef.
Sağol başkan. Bu özellik geldiğinden beri sinir oluyordum. Sayende bende yararlandım.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

marowak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
redmi note 3
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gameboosterde aynı yerden kapanıyor. miui 10 a dönecektim neredeyse. 4gb ramli 8cekirdek işlemcili cihaza ne gerek var oyun hızlandırıcı.. yazılımı yapanlar şaşırdı diye tahmin ediyorum.

Oyla:
Üst Alt