Yardım Xiaomi redmi note 4 mü 4 x mı ?

Ayxan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayxan
Cihazım
Daha yok
Konular
7
Selamün aleyküm arkadaşlar ben çok bilindik bi internet sitesinden burada ismini vermiyor xiaomi redmi note 4 alıcam fakat bu model çok karman çorman 3-4 farklı işlemcisi falan var yani ben burdakı 4 ve 4 x arasındaki fark makalesini okudum fakat şöyle birşey varki 4x olan model çin için üretiliyor ve avrupa ülkelerinde sorun çıkarıyor falan dediler yani 4 avrupa için global sürüm 4 x ise çin için üretiliyormuş fakat 4x daha iyi kamerası var ve daha hızlı bu arada 4 de 4 x de snapdragon 625 3/32 gb olan 2si arasında kaldım hangisini alayım Azerbaycanda yaşıyorum önerinizi ve sebebini bekliyorum 1 günüm var herkese teşekkür ederim .

Erenimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
MI 5S Plus
Konular
10
note 4 64gb snapdragon'u öneririm çünkü 4x'de mediatek var. onun dışında ikisi de aynı bir de tasarımda az bir değişiklik var gibi.

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Bu konu defalarca forumda görüşüldü, konu açmadan önce bir araştırma yapmanızı öneririm. Tek bir konu olarak görüşülmedi yorumlarda detaylı anlatıldı herşey.
Saygılarımla..

Oyla:

Ayxan34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayxan
Cihazım
Daha yok
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
note 4 64gb snapdragon'u öneririm çünkü 4x'de mediatek var. onun dışında ikisi de aynı bir de tasarımda az bir değişiklik var gibi.
Hocam ben almayı düşündüklerimin iksindede snapdragon 625 var

Oyla:
Üst Alt