Yardım Xiaomi redmi note 4 hotspot sorunu

gulsenkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gülşen
Cihazım
Redmi Note 12S
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 4
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Arkadaşlar ;

Öncelikle sorunun tespiti için tüm detayları aktarmam gerektiğini düşünüyorum.Uzun yıllardır Turktelekom Müşterisiyim ve telefonum Xiaomi Redmi Note 4 . Hot Spot vasıtası ile bilgisayara bağlanıp,herhangi bir sorun yaşamadan bugüne kadar geldim. Ancak 10 gün önce operatörümü değiştirerekVodafone firmasına geçiş yaptım. Sorun da tam olarak burada başladı.

Hot Spot vasıtası ile bilgisayara bağlanmakta sorunlar yaşıyorum. Günlerdiryaptığım denemeler ve kartımı başka telefonlarda denemelerim sonucunda, sorununbenim telefonumdan kaynaklandığını öğrenmiş bulunmaktayım. Az önce Redmi Note 5 kullanıcısı birarkadaşın telefonunda da hattımı denedim ve sorunsuz bağlandı.

Çok uzun süreler açma, kapama, bağlantı ayarlarını güncelleme, hat ayarlarınıdeğiştirme gibi uğraşlar sonucunda yaşanılanlar aşağıda ki gibidir.

- bilgisayar internete bir şekilde bağlanıyor ancak telefonun interneti devredışı kalıyor
- aynı ayarlar ile bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor
- saatler süren uğraşlar sonucunda bağlansa dahi en ufak bir kopmada aynıayarlar ile tekrar bağlanmıyor, saatlerce uğraşmak gerekiyor.
- Örnek ; Şuan bu mesajı hot spot ile bağlanabildiğim bilgisayarımdan yazıyorum ancak telefonumda şuan internet yok.

Söylediğim gibi başka marka telefonlar ve başka Xiaomi cihazlarla denemeleryapıldı ve sorunun benim telefonumun sürüm veya güncellemerinden kaynaklıolduğu görüşü ortaya çıktı. Ekstra olarak, aynı telefonla hiçbir sürümgüncelleme vs uğraşmadan Turktelekomhattımı sorunsuzca kullanıyordum. Yani netice olarak sorun şu ki; Telefonum ile Vodafone hattı arasında, Hot Spot kullanımı esnasında birçakışma, anlaşmazlık yaşanıyor. Operatörde sorun olmadığına artık eminim.

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Selamlar.

suathunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Suat
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
0
Merhaba benzer sorun da bende var ne yapacağız bilmiyorum.
Note 8 pro cihazım var.
Çocuğun tablete, eşimin telefona ve diger telefonlara sorunsuz şekilde internetimi paylaşabiliyorum fakat kendi internetimi 2021 model honda civic eco elegance aracıma paylaşamıyorum.
Araç telefonumu görmüyor.
Bir kere kazara gördü bir daha da görmedi.
Ya telefonu satacağım yada bir çözüm bulup devam edeceğim.
Yapmadığım şey kalmadı.
Yardım edecek biri var mı?
Root atalım gerekirse ama çözelim bu sorunu.

Oyla:

gulsenkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gülşen
Cihazım
Redmi Note 12S
Meslek
Öğrenci
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba benzer sorun da bende var ne yapacağız bilmiyorum.
Note 8 pro cihazım var.
Çocuğun tablete, eşimin telefona ve diger telefonlara sorunsuz şekilde internetimi paylaşabiliyorum fakat kendi internetimi 2021 model honda civic eco elegance aracıma paylaşamıyorum.
Araç telefonumu görmüyor.
Bir kere kazara gördü bir daha da görmedi.
Ya telefonu satacağım yada bir çözüm bulup devam edeceğim.
Yapmadığım şey kalmadı.
Yardım edecek biri var mı?
Root atalım gerekirse ama çözelim bu sorunu.
Hocam merhaba, sorunu halledebildiniz mi bilmiyorum ama sorun vodafonedan kaynaklanıyor. Hattınızı değiştirmeniz çözüm olacaktır. Turkcelle geçince bendeki sorun çözüldü.

Oyla:
Üst Alt