Yardım XİAOMİ REDMİ NOTE 4 3G BAĞLANTI SORUNU

ismail.dvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail ali
Cihazım
mi a1
Meslek
teknik servis
Konular
4
Merhaba arkadaşlar benim cihazımda 3g ile bağlanırken hem şebeke hem internet kesiliyor sim kartımı yenilettim ama sorun aynı hat türk telekom acaba bununla ilgili bir ayar varmıdır.şimdiden teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

necmettin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
necmettin
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
MERHABA ismail bey bende aynı sorunu yaşıyorum hattım türkcell facebook grubunda şatış yapan arkadaştan almıştım. sorunu ona da söyledim çözüm bulamadı güncellemeyi bekle dedi. şuan güncelleme gelmedi. sizin bulduğunuz bir çözüm var mı?

Oyla:

ismail.dvc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail ali
Cihazım
mi a1
Meslek
teknik servis
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır necmettin bey sorunum çözülmedi en son ekran problemi ile servise gönderdim 21/06/2017 tarihinde ve 03/08/2017 tarihi itebari ile hala gelmedi bende hakem heyetine başvurdum aynı sorundan ötürüde 3 kez servise gitti ama servis sorun bulamadı diyor ama sorunum hiç çözülmedi

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar benim cihazımda 3g ile bağlanırken hem şebeke hem internet kesiliyorsim kartımı yenilettim ama sorun aynı hat türk telekom acaba bununla ilgili bir ayar varmıdır.şimdiden teşekkürler.
forumda büyük harflerle konu başlığı açmak ve yazmak yazaktır konu başlığı ve konu yeniden düzenlendi.

Oyla:
Üst Alt