Yardım Xiaomi Redmi Note 3 Pro ( SD ) Sürekli Reset atma sorunu

adu1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ADNAN
Cihazım
RE NOTE3 PRO
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 8,9,20
Telefon Modeli
xiaomi redmi note 3 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar forumu araştırdım ancak konu bulamadım...Telefonuma yeni bir rom yükledim Xiaominin kendi sitesinden muiu 10. Daha öncesinde 9,5 gibi bir versiyon kullanıyordum.
Her iki romdada pilim çok çabuk tükeniyor arada sırada kendi kendine reset atıyordu.telefonun sarjı bitiyordu tekrar açmayı denediğimde mesela %60 şarjı var gözüküyordu.Daha sonraları şarjdan çıkardığım anda kapanmaya başladı.bende elimde bir kaç gün powerbank ile dolaştım.

Gelelim konuya yazılımsaldır diye tekrar fastboot üzerinden ADB klasörü kullanarak TWRP yüklüyorum.Telefon fastboot modunda kapanmadan şarja taksamda takmasamda çalışıyor.Ancak fastboot da TWRP Yükleme işlemi bittikten sonra normalde reset atıp TWRP ye girmesi lazım.Ancak benim telefon sürekli reset atmaya başlıyor. Mİ yazısı geliyor tekrar reset atıyor tekrar Mi yazısı geliyor.TWRP ye giremiyorum yani....Sizce bu sorun nedir ve nasıl çözebilirim.Şu anda telefon kesinlikle açılmıyor.sürekli resetliyor.zaten wipe all data yaptığım için sanırım içinde romda yüklü değildir diye tahmin ediyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Merhaba arkadaşlar forumu araştırdım ancak konu bulamadım...Telefonuma yeni bir rom yükledim Xiaominin kendi sitesinden muiu 10. Daha öncesinde 9,5 gibi bir versiyon kullanıyordum.
Her iki romdada pilim çok çabuk tükeniyor arada sırada kendi kendine reset atıyordu.telefonun sarjı bitiyordu tekrar açmayı denediğimde mesela %60 şarjı var gözüküyordu.Daha sonraları şarjdan çıkardığım anda kapanmaya başladı.bende elimde bir kaç gün powerbank ile dolaştım.

Gelelim konuya yazılımsaldır diye tekrar fastboot üzerinden ADB klasörü kullanarak TWRP yüklüyorum.Telefon fastboot modunda kapanmadan şarja taksamda takmasamda çalışıyor.Ancak fastboot da TWRP Yükleme işlemi bittikten sonra normalde reset atıp TWRP ye girmesi lazım.Ancak benim telefon sürekli reset atmaya başlıyor. Mİ yazısı geliyor tekrar reset atıyor tekrar Mi yazısı geliyor.TWRP ye giremiyorum yani....Sizce bu sorun nedir ve nasıl çözebilirim.Şu anda telefon kesinlikle açılmıyor.sürekli resetliyor.zaten wipe all data yaptığım için sanırım içinde romda yüklü değildir diye tahmin ediyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
bilgisayarınızdaki driverların tam yüklü olduğundan emin olup tekrar deneyin hocam
Redmi Note 3 (SD) TWRP Root

Oyla:

adu1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ADNAN
Cihazım
RE NOTE3 PRO
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Valla 2 gün önce sürekli rom değiştirdim zaten pil sorunu yazılımsaldır belki diye.Mi flash ile bile yüklenmiyor ordada sürekli reset atıyor.
peki suan cihaz açılıyor mu sorununuz TWRP yükleyememek mi yoksa cihaz hiç açılmıyor sürekli reset mi atıyor.

Oyla:

adu1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ADNAN
Cihazım
RE NOTE3 PRO
Konular
1
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki suan cihaz açılıyor mu sorununuz TWRP yükleyememek mi yoksa cihaz hiç açılmıyor sürekli reset mi atıyor.
aynen TWRP yükleyemiyorum.Mesela siz yazınca tekrar linki indirdim. TWRP yüklemek için komut penceresinde işlem bitiyor. normalde reset atıp TWRP ekranı gelmesi lazım ama benim telefon sürekli reset atıyor. aslında reset dediğim mi yazısı çıkıyor gidiyor çıkıyor gidiyor.

Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Twrp Root buradaki işlemleri de kontrol edin bunu fastboottan yükleyin.
(Adım-4'teki işlemleri yapmaya çalışın recovery C diske atıp)

Oyla:

adu1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ADNAN
Cihazım
RE NOTE3 PRO
Konular
1
Twrp Root buradaki işlemleri de kontrol edin bunu fastboottan yükleyin.
(Adım-4'teki işlemleri yapmaya çalışın recovery C diske atıp)
Aynı şey tekrar ediyor. Herşey yükleniyor ADB de. Sonra reset atıp twrp gelmesi lazım . ancak sürekli resete devam ediyor :(

Oyla:

adu1905

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ADNAN
Cihazım
RE NOTE3 PRO
Konular
1
miflash görüyor mu cihazı temiz kurulum denediniz mi
Mİflash görüyor ancak ordada yükleme tamamlanıp reset atıp açılması gerekirken . ordada sürekli resete düşüyor.resim paylaştım bakın normalde sanırım succesfully installed gibi birşey yazması gerek bende pause da kalıyor . resete düşüyor sürekli tekrar

Ekli dosyalar

• 111.png
    111.png
    33,6 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Mİflash görüyor ancak ordada yükleme tamamlanıp reset atıp açılması gerekirken . ordada sürekli resete düşüyor.resim paylaştım bakın normalde sanırım succesfully installed gibi birşey yazması gerek bende pause da kalıyor . resete düşüyor sürekli tekrar
Bu ile de denermisiniz

Oyla:
Üst Alt