H hunter38 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım 1 Cihazım 2 Yaş 45 Konum kayseri Katılım 28 Mayıs 2016 Konular 2 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 29 Ekim 2016 #1 arkadaşlar kullanmakta olduğum telefon imei gitti bana siteden veya kayseri den telefonunmun imei tamir edecek arkadaşlar önerirmisiniz
arkadaşlar kullanmakta olduğum telefon imei gitti bana siteden veya kayseri den telefonunmun imei tamir edecek arkadaşlar önerirmisiniz
RepairM@n Hak ismi okunmalı dillerde ! Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım RepairM@n Cihazım Xiaomi Konum Türkiye Katılım 2 Ocak 2016 Konular 5 Mesajlar 252 Tepkime puanı 130 Puanları 58 29 Ekim 2016 #2 hunter38' Alıntı: arkadaşlar kullanmakta olduğum telefon imei gitti bana siteden veya kayseri den telefonunmun imei tamir edecek arkadaşlar önerirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Özel mesaj yazdım. Oyla: Oyla 0 Downvote
hunter38' Alıntı: arkadaşlar kullanmakta olduğum telefon imei gitti bana siteden veya kayseri den telefonunmun imei tamir edecek arkadaşlar önerirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Özel mesaj yazdım.