Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus alacağım. tavsiye eder misiniz?

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
26
asphalt 9 oyunu ve dizi film izlemek önceliğim. bu telefonu almak istiyorum. tavsiye eder misiniz? ısınması bataryası falan nasıldır? tavsiye eder misiniz?

bronks

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Turgay
Cihazım
Redmi Note 13
Konular
0
asphalt 9 oyunu ve dizi film izlemek önceliğim. bu telefonu almak istiyorum. tavsiye eder misiniz? ısınması bataryası falan nasıldır? tavsiye eder misiniz?
Merhaba.bende Redmi note 13 Pro plus 5g var. 2 hafta önce aldım . Beş buçuk saat ekran süresi alıyorum. Normal mi bilmiyorum ama ben memnun değilim. Servise verdim yine aynı şekilde geri geldi. İade etmeyi düşünüyorum.

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba.bende Redmi note 13 Pro plus 5g var. 2 hafta önce aldım . Beş buçuk saat ekran süresi alıyorum. Normal mi bilmiyorum ama ben memnun değilim. Servise verdim yine aynı şekilde geri geldi. İade etmeyi düşünüyorum.
13t pro sipariş verdim. Sanırım kullanılan işlemciden dolayı böyleymiş.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
çok performanslı cihazdan çok ekran süresi almak zor hocam işlemciler çok bitiriyor bataryayı bu arada ekran süresi derken genel ekran süreleri 10 saatin üzerinde ama misal veriyorum ben 10 saat ekran süresi alayım derseniz çok zor

yusufk122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
redminote 10pro
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok performanslı cihazdan çok ekran süresi almak zor hocam işlemciler çok bitiriyor bataryayı bu arada ekran süresi derken genel ekran süreleri 10 saatin üzerinde ama misal veriyorum ben 10 saat ekran süresi alayım derseniz çok zor
Aldık bakalım umarım pişman etmez. Şu an redmi note 10 pro kullanıyorum. Sıkıntısı yok.

DeepHunter

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 8 pr
Konular
3
2 haftadır kullanıyorum. Bir sıkıntı göremedim. Emsallerine göre gayet hızlı ve başarılı.

Üst Alt