Çözüldü Xiaomi Redmi Note 12 Pro Bildirim Hatası

fsm54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.0.15.0.THGMIXM
Telefon Modeli
REDMİ NOTE 12 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba xiaomi redmi note 12 pro kullanıyorum. son güncellemeden sonra. film izlerken veya oyun oynarken üst bildirim yada alt 3 tuş seçenegi açamıyorum. ornek eskiden film açık şekilde bırakıp farklı pencere baka biliyordum şuan bildirim panelini açamıyorum nasıl düzelte bilirim.

Yani diyelim netfilixte film açık. Üst bildirim paneli aşşağı indircem ama inmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

fsm54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
note 12 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba xiaomi redmi note 12 pro kullanıyorum. son güncellemeden sonra. film izlerken veya oyun oynarken üst bildirim yada alt 3 tuş seçenegi açamıyorum. ornek eskiden film açık şekilde bırakıp farklı pencere baka biliyordum şuan bildirim panelini açamıyorum nasıl düzelte bilirim.

Yani diyelim netfilixte film açık. Üst bildirim paneli aşşağı indircem ama inmiyor.
ÖRNEK FOTOĞRAF ATIYORUM.
Mesela bu oyunda hiç bir yer açamıyorum çıkış yapamıyorum çıkmak için ekran kapat aç yapıp wifi basıyorum öyle çıkıyorum. Bütün oyun ve film uygulamasında bu şekilde telefonu kiracam artık xiaomi den nefret etmeye başlattı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-09-11-25-54-377_puzzle.blockpuzzle.cube.relax.jpg
    Screenshot_2025-03-09-11-25-54-377_puzzle.blockpuzzle.cube.relax.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 7
Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
12
Game turbo içinde tuşları ve hareketleri kısıtla seçeneği var o açık ise ondan olabilir

Oyla: Çözüm
Üst Alt