Yardım Xiaomi Redmi Note 12 aniden SIM kartını tanımamaya başladı

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
14
Merhabalar, 1.5 senedir Xiaomi Redmi Note 12 kullanıyorum, cihazı Türkiye'den aldım, aldığımda da IMEI sorgulamıştım ve herhangi bir sorun gözükmüyordu, cihazımda vodafone sim kartı takılı.

Cihazı şu ana kadar sorunsuz kullanıyordum, birkaç saat önce aniden cihaza çok garip bir şey oldu, cihazım görünürde SIM kartını tanıyor, fakat SIM işlevlerini kullanamıyorum, birini arayamıyorum, SMS atamıyorum, ayrıca mobil veri de yok, SIM kartını çıkarıp yeniden taktım düzelmedi, test etmek için başka bir telefona taktım, ve sorunsuz çalıştı, yani sorun benim telefonumda gibi, fakat bir anda neden oldu hiçbir şekilde kafam almıyor, yardım edebilir misiniz, nasıl çözebilirim?

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar, 1.5 senedir Xiaomi Redmi Note 12 kullanıyorum, cihazı Türkiye'den aldım, aldığımda da IMEI sorgulamıştım ve herhangi bir sorun gözükmüyordu, cihazımda vodafone sim kartı takılı.

Cihazı şu ana kadar sorunsuz kullanıyordum, birkaç saat önce aniden cihaza çok garip bir şey oldu, cihazım görünürde SIM kartını tanıyor, fakat SIM işlevlerini kullanamıyorum, birini arayamıyorum, SMS atamıyorum, ayrıca mobil veri de yok, SIM kartını çıkarıp yeniden taktım düzelmedi, test etmek için başka bir telefona taktım, ve sorunsuz çalıştı, yani sorun benim telefonumda gibi, fakat bir anda neden oldu hiçbir şekilde kafam almıyor, yardım edebilir misiniz, nasıl çözebilirim?
Buradan IMEI sorgulamayın sağlam mı?

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan IMEI sorgulamayın sağlam mı?
Hocam öncelikle çift IMEI var cihaz arkasında, ikisini de ayrı ayrı sorguladım, çıkan ekranlar şöyle:

Ekli dosyalar

• proje1.jpg
    proje1.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 9
  • proje2.jpg
    proje2.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 9

ahmet6680

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Cihaza farklı sim takıp deneyin. Bezen sim bozulabiliyor, git gel yapabilir.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam öncelikle çift IMEI var cihaz arkasında, ikisini de ayrı ayrı sorguladım, çıkan ekranlar şöyle:
öğrenci indirimi ile alınmış ve imeiler sorunsuz görünüyor. Cihazı sıfırlamayı deneyin. Düzelmez ise garanti ya da tamire gönderin.

Alexis Ren

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaza farklı sim takıp deneyin. Bezen sim bozulabiliyor, git gel yapabilir.
Cihaza farklı sim takmayı değil de, aynı simi başka telefona takmayı denedim ve başka telefonda sorunsuz çalışıyor, sadece benim telefonumda bu sorun var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öğrenci indirimi ile alınmış ve imeiler sorunsuz görünüyor. Cihazı sıfırlamayı deneyin. Düzelmez ise garanti ya da tamire gönderin.
Hocam cihazı sıfırlamadan her şeyimi nasıl yedekleyebilirim eksiksiz olarak? uygulamalarda önemli bilgilerim var da, ya da başka bir çözüm var mıdır?

Üst Alt