- Adım
- SADIK
- Cihazım
- Redmi Note10S
- Konular
- 1
Merhaba, Konu Kirliliği olduysa kusura bakmayın. uzun zamandır forumdan uzağım.
Babama 1 Adet
Sizden ricam
Ben bu cihaza custom twrp yada ne yüklemeliyim. sonrasında hangi uygulamaları silmeliyim.
2 de bir Telefonunuz Yüksek Ram kullanımı nedeniyle çökecek diye bildirim vs geliyormuş. sesli v.s her seferinde reklam o kapat diyorum ama yaşı yüksek artık çıldırmak üzereyim.
HHangi custom rom u yükleyim böyle virüs kapmasın yaptığı işler sade inatbox - google da haber okumak - instagram da video izlemek bu kadar
bu işlem için hızlı ve fazla güvenlik açığı olmayan - imei gitmeyecek sekilde neler yapmalıyım ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Sabahtır forumu geziyorum xda yı da gezdim 1 ton custom rom var
bana 13 sürüm 14 sürüm farketmez. telefon hızlı olsun donmasın cok virüs girmesin yeter.
Adamcağız reklamlara tıklamadıkca hala reklam geliyor.
Yardımınızı beklerim. Saygılar
Babama 1 Adet
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi Note 10S 128 GB 8 GB Ram almıştım. Şimdi İnterneti kullanmaya başladı da Cihaza IMEI Atılı sıfırlasam ımei giderse diye korkuyorum.Sizden ricam
Ben bu cihaza custom twrp yada ne yüklemeliyim. sonrasında hangi uygulamaları silmeliyim.
2 de bir Telefonunuz Yüksek Ram kullanımı nedeniyle çökecek diye bildirim vs geliyormuş. sesli v.s her seferinde reklam o kapat diyorum ama yaşı yüksek artık çıldırmak üzereyim.
HHangi custom rom u yükleyim böyle virüs kapmasın yaptığı işler sade inatbox - google da haber okumak - instagram da video izlemek bu kadar
bu işlem için hızlı ve fazla güvenlik açığı olmayan - imei gitmeyecek sekilde neler yapmalıyım ? Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
Sabahtır forumu geziyorum xda yı da gezdim 1 ton custom rom var
bana 13 sürüm 14 sürüm farketmez. telefon hızlı olsun donmasın cok virüs girmesin yeter.
Adamcağız reklamlara tıklamadıkca hala reklam geliyor.
Yardımınızı beklerim. Saygılar