Yardım Xiaomi Redmi Note 10 Pro Sıfırlama Sonrası Kilitlendi

wfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Tecno Phantom 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilgim yok
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşımın yurt dışı Xiaomi Redmi Note 10 pro(mi 10 pro) telefonundaki herhangi bir şekilde erişimi olmayan Mi hesabını kaldırmak için herşeyden bihaber Mi hesabını kaldırır umuduyla telefonu sıfırladım. Şimdi cihaz kilitlendi açmak için Mi hesabı şifresi istiyor fakat dediğim gibi ne yazık ki hem mail adresine hem telefona erişimimiz yok.Sallama bir mail girilmiş. Bu mi hesabı kilidini nasıl aşarım, kırarım? Telefoncular 700 lira gibi bana göre uçuk fiyatlar istiyor.

Telefonun bootloader kilitli. Usb hata ayıklaması kapalı.
Bootloader kilidini bir şekilde açabilir miyiz, açabilirsek telefona stock rom veya custom rom yükleyerek mi hesabından kurtulabilirimiyiz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
şuanda yapılabilecek tek şey server dan kaldırmaktır. biraz yüksek masraf çıkar..

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Arkadaşımın yurt dışı Xiaomi Redmi Note 10 pro(mi 10 pro) telefonundaki herhangi bir şekilde erişimi olmayan Mi hesabını kaldırmak için herşeyden bihaber Mi hesabını kaldırır umuduyla telefonu sıfırladım. Şimdi cihaz kilitlendi açmak için Mi hesabı şifresi istiyor fakat dediğim gibi ne yazık ki hem mail adresine hem telefona erişimimiz yok.Sallama bir mail girilmiş. Bu mi hesabı kilidini nasıl aşarım, kırarım? Telefoncular 700 lira gibi bana göre uçuk fiyatlar istiyor.

Telefonun bootloader kilitli. Usb hata ayıklaması kapalı.
Bootloader kilidini bir şekilde açabilir miyiz, açabilirsek telefona stock rom veya custom rom yükleyerek mi hesabından kurtulabilirimiyiz?
Bootloader açık olsaydı eğer AOSP rom yüklenerek açılırdı cihaz ama kapalı olduğu için yetkili hesap le işlem yapılacak mecburen

Oyla:

wfurkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Tecno Phantom 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader açık olsaydı eğer AOSP rom yüklenerek açılırdı cihaz ama kapalı olduğu için yetkili hesap le işlem yapılacak mecburen
Bootloader açmanın bir yolu yok mu? Vardır herhalde;(

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
8
mi hesap olmadan bootloader açamazsınız. telefonu sıfırlamasanız menü açık olsaydı. masraf yarı yarıya düşerdi ama bilinçsiz iş yapmışsınız. o telefoncuda iyi fiyat vermiş. işlem sonu ödeme ise ve deneyip başarısız oldu diye vermeyecekse iyi fiyat. ama denerde başarısız olursa sonradan açtıramazsınız bu şekilde kalır cihaz..

Oyla:

asasdas123q12das

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adasda123
Cihazım
asdasd123
Konular
1
mi hesap olmadan bootloader açamazsınız. telefonu sıfırlamasanız menü açık olsaydı. masraf yarı yarıya düşerdi ama bilinçsiz iş yapmışsınız. o telefoncuda iyi fiyat vermiş. işlem sonu ödeme ise ve deneyip başarısız oldu diye vermeyecekse iyi fiyat. ama denerde başarısız olursa sonradan açtıramazsınız bu şekilde kalır cihaz..
Hocam konudan bağımsız olacak ama bana dönebilir misiniz? Fiyat konusunda anlaşırsak, brick cihazımı yaptırmak istiyorum.

Oyla:
Üst Alt