Soru Xiaomi Redmi Note 10 Pro güne bir müzikle uyan bildirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kızgın Timsah

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Selamünaleyküm arkadaşlar. Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyorum. Sabah bir uyandım ve Mi müzik uygulamasının kendi kendine açılmış olarak gördüm. Sabah güne bir müzikle uyan yazıyordu. Her ne kadar kapat tuşuna bassam da kapanmadı. Anlaşılan uyurken açılma gibi bir durum yok, ben açmamışım yani. Bir de telefonun ekranı kilitli gözüküyordu. Kilitli gözüküyordan kastım, Mi müzik uygulamasının "güne bir müzikle uyan" yazısı duruyordu. Telefonun ekranı açıktı. Orta basma ve orta basma tuşunun yanındaki diğer 3. tuş gözüküyordu. 1. tuş gözükmüyordu. Size de öyle bir şey geldi mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara, HiddeNKinG bakabilir misiniz? Teşekkür ettim.

Son düzenleme:

Kızgın Timsah

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berke
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece bir soru sordum yav. O kadar kişi görmesine rağmen bir cevapta mı gelmez...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her neyse ölü forummuş, boşa kayıt olmuşum. Sorunumun çözülebileceğini düşünmüştüm. Her neyse sorunumu çözmek için farklı foruma gidiyorum. 🖐🖐

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
11.26'da soru sormuşsunuz ve 12.08'de arka arkaya yazdığınz 4. mesajda sorunuza cevap gelmediği için sitem etmişsiniz :)

Sorunuz "Size de öyle bir şey geldi mi?" benim kişisel cevabım ise "hayır gelmedi". Muhtemelen konunuzu okuyan diğer arkadaşlarımızın da başına benzer bir durum gelmediği için cevap yazmamışlar. Benzer sorun yaşayan ve sorununuzun çözümünü bilen bir arkadaşımız konunuzu okuduğunda cevap alabilirdiniz ancak forumu terk edeceğinizi belirtmişsiniz ve muhtemelen cevabı göremeyeceksiniz. Sorununuzu çözebilecek arkadaşlarımızın vakitlerini boşa harcamamak adına konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt