Yardım Xiaomi redmi note 10 5G özelliğini geri acamiyorum

cs680cs06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Galip Kerem
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 10
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba. Redmi note 10 telefonumda pil kullanimini arttir tavsiyelerinde 5g kullanımını kisitla gibi bir tavsiye vardi. Ben de bunu yaptim. Yapmadan once sanki çok daha hizliydi internet. Kablosuz dahil. Bu 5g kullanilabilirligini kisitlamayi nasil kaldiririm ? (Sim bölümündeki ayar olmamasi lazim farkli bir şey bu)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
xiao

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Bahsettiğiniz ayar, tercih edilen ağ tipi ayarı. Sim kart ayarları altından Tercihen 5G Tercihli olarak değişirseniz eski ayara geri döner. Ancak internet hızının bununla alakalı olduğunu sanmam, bu ayar sadece batarya yükünü biraz azaltmak için kullanılıyor. Ülkemizde henüz 5G olmadığı için, 4,5g tercihli olması daha mantıklı.

Oyla:

cs680cs06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Galip Kerem
Cihazım
Redmi Note 10
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsettiğiniz ayar, tercih edilen ağ tipi ayarı. Sim kart ayarları altından Tercihen 5G Tercihli olarak değişirseniz eski ayara geri döner. Ancak internet hızının bununla alakalı olduğunu sanmam, bu ayar sadece batarya yükünü biraz azaltmak için kullanılıyor. Ülkemizde henüz 5G olmadığı için, 4,5g tercihli olması daha mantıklı.
Anladım hocam sağolun. Ancak o ayarı 5g yapsam da ekran resmimdeki 5g bağlanabilirliğini kısıtla yazısı gitmiyor. Yani hala kısıtlı olarak gözüküyor. O pil ayarını geri çekemiyorum. Yine de teşekkür ederim. Bu konu hakkınızda bilginiz varsa yazar mısınız

Oyla:
Üst Alt