- Adım
- Gürbüzcan
- Cihazım
- K30 Pro
- Meslek
- Mimar / Öğrenci
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 12.5
- Telefon Modeli
- Xiaomi Redmi K30 Pro ( Poco F2 Pro )
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba,
Yurtdışından aldığım Xiaomi Redmi K30 Pro (Poco F2 Pro) cihazımda geçmişte bazı custom işlemler (TWRP, root, ROM flash vb.) gerçekleştirmiştim. Ancak mevcut durumda neler yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum. Cihazı sıfırdan temiz bir kuruluma sokarak crDroid 11.2 ROM yüklemek istiyorum. İşlemle ilgili detaylar ve sorularım aşağıda:
Bu işi ücretli olarak yapan birileri varsa yönlendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Yurtdışından aldığım Xiaomi Redmi K30 Pro (Poco F2 Pro) cihazımda geçmişte bazı custom işlemler (TWRP, root, ROM flash vb.) gerçekleştirmiştim. Ancak mevcut durumda neler yapıldığını tam olarak hatırlamıyorum. Cihazı sıfırdan temiz bir kuruluma sokarak crDroid 11.2 ROM yüklemek istiyorum. İşlemle ilgili detaylar ve sorularım aşağıda:
Cihaz Durumu:
- Alım Yeri: Yurtdışı.
- Önceki İşlemler: Cihaz üzerinde geçmişte TWRP, root ve ROM işlemleri yapılmış, fakat mevcut modifikasyonlar hakkında net bilgi yok.
- Genel Durum: Şu anda cihaz sorunsuz çalışıyor.
Hedef Yazılım:
- ROM: crDroid 11.2 – Cihazı sıfırdan, temiz bir ROM ile yeniden yapılandırmak.
Planlanan İşlemler:
- Mevcut Modifikasyonların Temizlenmesi: Eski işlemleri geri almak veya cihazı fabrika benzeri bir duruma getirmek.
- Recovery ve Bootloader İşlemleri: Gerekli ise TWRP veya uyumlu custom recovery’nin yeniden kurulması; bootloader’ın kontrol edilmesi.
- ROM Flash İşlemi: crDroid 11.2’nin temiz flash edilmesi.
Sorularım:
- Xiaomi cihazlarda geçmiş custom işlemleri tamamen temizlemek için hangi yöntem veya araçları kullanmalıyım?
- Sıfırdan custom recovery kurulumu için en güncel ve uyumlu TWRP sürümü hangisidir?
- crDroid 11.2 kurulumu sırasında dikkat etmem gereken özel adımlar ve riskler nelerdir?
- ROM yüklemesi öncesi yapılması gereken yedekleme işlemleri (örneğin, Nandroid backup) için önerileriniz neler?
- ANX kamera gibi bir şey yüklenmesi gerekir mi kamera özelliklerini kullanabilmek için ?
Bu işi ücretli olarak yapan birileri varsa yönlendirirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler