Yardım Xiaomi Redmi Airdots

gokhancan123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Bilmiyorum
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar herkese merhaba,
Linkteki ürünü hepsiburada satıcılı olarak aldım ve ürün bugün elime ulaştı.
Kulaklıkları eşleştirdim ve kullanıyorum ancak sol kulaklık sürekli gidip geliyor. (Eğer önemliyse telefonda bluetooth'ta sağ kulaklık gözüküyor)
Bunun bir çözümü var mı, eşleştirme ile ilgili bir şeyi mi yanlış yapmışım?
Yoksa verdiğim para çöpe mi gitti?

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Kulaklıkları eşleştirdim ve kullanıyorum ancak sol kulaklık sürekli gidip geliyor. (Eğer önemliyse telefonda bluetooth'ta sağ kulaklık gözüküyor)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Öncelikle verdiğim linkteki videoda söylenenleri yapın yine sorun devam ederse satıcıyla iletişime geçin. Sorun devam ederse cihaz replika ürün olabilir bizzat ürünü görmeden bir şey diyemem

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
13
Merhaba,

Sağ kulaklık telefon ile eşleşiyor bende. Sol kulaklık ise 1 kere bastığımda sağ kulaklık ile otomatik olarak eşleşiyor. Eğer eşleşme ile alakalı problem yaşıyorsan iki kulaklığında düğmesine aynı anda 10 saniye kadar basılı tut ikisi de kırmızı beyaz şeklinde 3 kere hızlıca yanıp sönüyor bu kulaklığı sıfırlıyor. Telefona tekrar eşleştirme yaparak deneyebilirsin. Bir de dotdroid diye bir uygulama vardı play store'da onunla şarj durumunu görüntüleyebiliyor ve tuş fonksiyonlarını felan ayarlayabiliyordun.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Kulaklığınız hayırlı olsun. Umarım sorununuz kolayca çözülür. Eşleştirme işlemini bir de bu mesajdaki gibi deneyebilirsiniz.

Oyla:

Feroox01

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
redmi not 8
Konular
0
Hepsini bir anda şarj edip öyle dene belki birinin şarjı yoktur eğer sorun yine devam ederse iade et.

Oyla:

izzetgonder

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
izzet
Cihazım
samsung a7
Konular
0
ben hala eşleştiremedim. rezalet bir durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarına kadar bu bağlantı sorununu hallledemezsem dava açıcam.. evofone dan aldım airdots pro kulaklık

Oyla:

Orangehead

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuna
Cihazım
Resmi note 7
Konular
1
Keşke daha önce burada yazılanları görseydim.ahnı sorun bende de var. Yarın sabah ilk işim Hepsiburada ile görüşmek olacak. Daha alalı 4 gün oldu ve sol kulaklık kulağımdayken birden ses gitti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke daha önce burada yazılanları görseydim.ahnı sorun bende de var. Yarın sabah ilk işim Hepsiburada ile görüşmek olacak. Daha alalı 4 gün oldu ve sol kulaklık kulağımdayken birden ses gitti.
Şu an kendi kendine yeniden sol kulaklık çalışmaya başladı şaka gibi
Var mı bunun bir açıklaması?

Son düzenleme:
Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
Fiziksel bir sorun olabilir. Hepsiburada ile iletişime geçmeniz de fayda var. Bende fye7 kullanıyorum başlarda sizin gibi kulaklığın birinin çalışmaması veya kopması gibi sorunlar yaşadım. Kulaklığı sıfırladım ve talimatlara uyarak tekrar eşleştirdim aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. (sbc kullanmak bağlantı problemlerini daha aza düşürüyor)

Oyla:

Orangehead

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuna
Cihazım
Resmi note 7
Konular
1
Fiziksel bir sorun olabilir. Hepsiburada ile iletişime geçmeniz de fayda var. Bende fye7 kullanıyorum başlarda sizin gibi kulaklığın birinin çalışmaması veya kopması gibi sorunlar yaşadım. Kulaklığı sıfırladım ve talimatlara uyarak tekrar eşleştirdim aylardır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok. (sbc kullanmak bağlantı problemlerini daha aza düşürüyor)
Valla olabilir. İletişime geçtim durumu anlattım iade işlemi başlattım. Şimdi de sağ kulaklık bir baglantısı koptu gitti geri geldi. Sürekli ben bununla uğraşamam gidip gelmeleriylr. İlerle bir gidip geri gelmeyebilir.

Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Arkadaşlar konuya bakinca büyük bir çoğunluğun sorun yasadigini görüyorum. Ben bu airdotsu ilk çıktığı zamanlar aldım icin oyun modu olmayan ilk versiyon olmasina rağmen hiç sorunla karşılaşmadım. Aldığınız ürünün orijinal olup olmadığını kontrol edin replika ürün satan sayfalar var. İnternette bununla ilgili videolar da var.

Oyla:
Üst Alt