Soru Xiaomi Redmi Airdots Tws Ve Basic

Hahahahhahsh

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sacalarakata
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.3
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth ve Xiaomi Redmi Airdots (Airbuds) Tws Bluetooth Basic arasında ki fark nedir? Trendyolda bir satıcı Basic olan tuşlu diğeri dokunmatik ve ikisi arasında ses farkı var demiş. İnternetten baktığım kadarıyla sadece biri ad farkları var demiş. Biri Avrupa biri Çin için VS. Benim kafam karıştı. Gerçekten aralarında ses farkı mı var? Ve yahut sadece ad farklılığı mı? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden trşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba. Benim şöyle bir sorum var. Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth ve Xiaomi Redmi Airdots (Airbuds) Tws Bluetooth Basic arasında ki fark nedir? Trendyolda bir satıcı Basic olan tuşlu diğeri dokunmatik ve ikisi arasında ses farkı var demiş. İnternetten baktığım kadarıyla sadece biri ad farkları var demiş. Biri Avrupa biri Çin için VS. Benim kafam karıştı. Gerçekten aralarında ses farkı mı var? Ve yahut sadece ad farklılığı mı? Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden trşekkürler
?

Son düzenleme:

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Bu kulaklığı kullanıp pubg oynayan var mı varsa seste gecikme oluyor mu? Ya da kullananlar pubgyi indirip deneyebilirler mi oyun esnasında adım seslerinin anlık mı gecikmeli olduğunu? Almayı düşünüyorum bu konuya göre alacağım

Oyla:
Üst Alt