Sohbet Xiaomi Redmi 7 Telefonumu Sattım :)

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
Evet Arkadaslar Subat 17 sinde aldigim Telefonu Bugün itibariyle satmış bulunmaktayım Migrostan 1050 tl ye almistim 32/3 ram olanini ilk defa kullandiktan sonra bi telefonu kar edip sattim 1200 tl ye verdim İphone 6s imi bile 2800 e alip 2 sene kullandiktan sonra 1800 e vermistim . Telefonu satmamin nedenleri ;

1- Arka 2. Kamerada ki toz tanecikleri fotoğraf cekiminde belli olmuyordu ama ilerleyen dönemlerde belki olabilirdi.Genelde Migros Xiaomi cihazlarda toz tanesi olabiliyormus arka kamerada, En büyük nedenim buydu
2-Video cekimlerinde ki ses patlamalari Gcam da da denedim ondada ayni ses boğuk boğuk geliyodu hep WhatsApp dada video cekerken bi bulanik görüntü ayni sekil boguk ses Instagram iyidi onun hakkini yiyemem İphone kadar olmasa da gayet iyiydi :)
3-Usb ile arabada spotify e baglanamama aracta Pioneer teyp var iphone da tik diye kablo ile baglaniyordum bunda olmadi yabanci forumda çözümünü buldum geliştirici seçenekleri nde audio source yi secmen gerekiyor fakat xiaomi de bu mevcut degil yazilim hala geliştirildiği icin eksiktir.
4-Vowifi sorunu Türk Telekom bu cihaza destek vermiyor cihazin sucu degil :)
5-Son 11.0.6.0 güncellemesi ile sarjda hafif düşüş gerci yine 6-7 saat aliyodum :D

Cok yazdim iyi yanlari yok mu fazlasiyla var hemde cok ben daha üst segment bir xiaomi kullansaydim satmazdim tabii kide suan da fiyatlar biraz düşerse 9s veya 9 pro 64 gb lik olan modelleri düşünüyorum Xiaomi den vazgecmeyecegim gibi Daha doğrusu Android den Tavsiyeleriniz varsa beklerim :) Yedek telefonumu kullaniyorum Casper via E1 :)

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Hayırlı olsun 3gb ramli olan modeller pek seri ve uzun ömürlü olmuyor aatarak iyi yapmışsınız bence. Eğer uzun süreli kullanmayi düşünüyorsanız redmi serisinden çok direk xiaomi modellerine bakın daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.

Yanniak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Xiaomi Redmi 7
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayırlı olsun 3gb ramli olan modeller pek seri ve uzun ömürlü olmuyor aatarak iyi yapmışsınız bence. Eğer uzun süreli kullanmayi düşünüyorsanız redmi serisinden çok direk xiaomi modellerine bakın daha sağlam ve uzun ömürlü oluyorlar.
Sağolun hocam Mi serisi istiyorum bende ama Mi note 10 lite çok güzel mesela ama cok pahali o rakamlara çıkmak istemiyorum 2500 tl ye felan düşerse note 9 pro 9s felan almayi düşünüyorum:)

Grimwood

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi8Lite
Konular
1
Hocam piyasanın durumuna bakarsanız çok da kar ettiğiniz söylenemez malum ekonomi

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Garanti takıntınız yoksa Note 9s veya 2.el Mi 9T alabilirsiniz :)

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Sağolun hocam Mi serisi istiyorum bende ama Mi note 10 lite çok güzel mesela ama cok pahali o rakamlara çıkmak istemiyorum 2500 tl ye felan düşerse note 9 pro 9s felan almayi düşünüyorum:)
Hocam bence illa garantili olsun diye düşünmeyin. Telefonuma bir şey olursa garantisiz nasıl yaparim diye dusunuyorsaniz arada çok fazla fiyat oynuyor ve o fiyat farki telefonunuzun başına bir şey gelirse masrafinizi karşılar diye düşünüyorum.

Üst Alt