- Adım
- Uğurcan
- Cihazım
- M2101K6G
- Konular
- 44
Merhabalar. 20 ağustos'da alıcam diyodum cihazı ama muhtemelen daha erken alıcam. Babamla telefonları takaslayacaz aslında. Ben babama kendi cihazımı vericem. Babam da bana yeni bir cihaz alıcak. Aslında 700'u benden çıktı da neyse. Yarı yarıya vericez işte. Babama işyeri, aldığı maaş kadar bi kredi kartı vermiş. İçinde de Redmi 5 Plus alacak kadar bi para var. Şimdi kredi kartı ile daha önce hiç alışveriş yapmadım internetten. Genelde hep kapıda ödeme seçeneğini kullandım. Hocalarım, bilen arkadaşlarım, dostlarım. Sizlere 2 sorum olucak ;
1. Bu kartta İnternet Alışverişini açtırmam gerekiyor mu ? Yoksa direk internetten alabilir miyim cihazı ?
2. Cepport'dan almayı planlıyordum. Sırf Global Versiyon satıyor diye. Ama stoklarında da kalmamış. Siyah modelini alacaktım. Tükenmiş. Cepport'a birkaç gün önce mail attım. "Haftaya stoklarımız güncellenecektir" dediler. Şimdi ben cihazı almak için Cepport'u bekleyeyim mi ? Yoksa alabileceğim daha başka mantıklı bir yer var mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum . .
1. Bu kartta İnternet Alışverişini açtırmam gerekiyor mu ? Yoksa direk internetten alabilir miyim cihazı ?
2. Cepport'dan almayı planlıyordum. Sırf Global Versiyon satıyor diye. Ama stoklarında da kalmamış. Siyah modelini alacaktım. Tükenmiş. Cepport'a birkaç gün önce mail attım. "Haftaya stoklarımız güncellenecektir" dediler. Şimdi ben cihazı almak için Cepport'u bekleyeyim mi ? Yoksa alabileceğim daha başka mantıklı bir yer var mı ?
Yardımlarınızı bekliyorum . .