- Adım
- İsmail
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V10.0.4.0.OEGMIFH (MIUI10) indirdiğim versiyon
- Telefon Modeli
- Redmi 5 Plus 64 gb
- Bootloader Kilidi
- Açık
Öncelikle herkese iyi forumlar. 1.5 ay önce xiaomi redmi 5 plus 64 gb aldım. Bazı oyunlarda belli bir süre sonra dokunmatik hassasiyetinin sorun yaratması ve 44 dereceleri bulan batarya ısınmasını roma bağlayıp rom düşürmeye karar verdim. Global 10.22.0 (tam hatırlamıyorum bu rom vardı). eu.miui sitesinden kendi telefonum için Global 10.4.0 (diye devam eden) romu indirdim. Güncellemeden önce OEM Kilidini açtım, telefonumun kilidinin açık olduğundan emin oldum ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım. Sonra güncelleme sayfasına gelip (her şeyi telefon üzerinden hallediyorum pc yok işin içinde bu arada) üç noktaya tıkladım ve indirdiğim rom u seçip tamam dedim. Bilgi toplanıyor dedi, daha düşük roma geçeceğim için veriler silinecek dedi tamamı işaretleyip devam dedim. Sonra mi işareti geldi sistem güncelleniyor dedi. En son ise "This MIUI version can't be installed on this device" dedi. Main Menu - MI-Recovery 3.0 sayfası var ekranda. 3 seçenek var önümde Reboot - Wipe Data - Connect with MIAssistant. Hepsini denedim hep bu sayfaya geliyorum. MIAssistant indirip pcye bağlamaya çalıştım ama program telefonu görmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum sayfa önümde ve birşey yapamıyorum şuan