Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus Rom Yükleme hatası

ismailtelci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V10.0.4.0.OEGMIFH (MIUI10) indirdiğim versiyon
Telefon Modeli
Redmi 5 Plus 64 gb
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle herkese iyi forumlar. 1.5 ay önce xiaomi redmi 5 plus 64 gb aldım. Bazı oyunlarda belli bir süre sonra dokunmatik hassasiyetinin sorun yaratması ve 44 dereceleri bulan batarya ısınmasını roma bağlayıp rom düşürmeye karar verdim. Global 10.22.0 (tam hatırlamıyorum bu rom vardı). eu.miui sitesinden kendi telefonum için Global 10.4.0 (diye devam eden) romu indirdim. Güncellemeden önce OEM Kilidini açtım, telefonumun kilidinin açık olduğundan emin oldum ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım. Sonra güncelleme sayfasına gelip (her şeyi telefon üzerinden hallediyorum pc yok işin içinde bu arada) üç noktaya tıkladım ve indirdiğim rom u seçip tamam dedim. Bilgi toplanıyor dedi, daha düşük roma geçeceğim için veriler silinecek dedi tamamı işaretleyip devam dedim. Sonra mi işareti geldi sistem güncelleniyor dedi. En son ise "This MIUI version can't be installed on this device" dedi. Main Menu - MI-Recovery 3.0 sayfası var ekranda. 3 seçenek var önümde Reboot - Wipe Data - Connect with MIAssistant. Hepsini denedim hep bu sayfaya geliyorum. MIAssistant indirip pcye bağlamaya çalıştım ama program telefonu görmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum sayfa önümde ve birşey yapamıyorum şuan

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Öncelikle herkese iyi forumlar. 1.5 ay önce xiaomi redmi 5 plus 64 gb aldım. Bazı oyunlarda belli bir süre sonra dokunmatik hassasiyetinin sorun yaratması ve 44 dereceleri bulan batarya ısınmasını roma bağlayıp rom düşürmeye karar verdim. Global 10.22.0 (tam hatırlamıyorum bu rom vardı). eu.miui sitesinden kendi telefonum için Global 10.4.0 (diye devam eden) romu indirdim. Güncellemeden önce OEM Kilidini açtım, telefonumun kilidinin açık olduğundan emin oldum ve USB hata ayıklama seçeneğini de açtım. Sonra güncelleme sayfasına gelip (her şeyi telefon üzerinden hallediyorum pc yok işin içinde bu arada) üç noktaya tıkladım ve indirdiğim rom u seçip tamam dedim. Bilgi toplanıyor dedi, daha düşük roma geçeceğim için veriler silinecek dedi tamamı işaretleyip devam dedim. Sonra mi işareti geldi sistem güncelleniyor dedi. En son ise "This MIUI version can't be installed on this device" dedi. Main Menu - MI-Recovery 3.0 sayfası var ekranda. 3 seçenek var önümde Reboot - Wipe Data - Connect with MIAssistant. Hepsini denedim hep bu sayfaya geliyorum. MIAssistant indirip pcye bağlamaya çalıştım ama program telefonu görmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum sayfa önümde ve birşey yapamıyorum şuan

TWRP ve PC olmadan bu işi nasıl halledeceksin merakla bekliyorum :)

Oyla:

ismailtelci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Redmi 5 plus
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuan telefonun ekranında fastboot yazıyor. Bundan sonra ne yapabilirim. Rehber de yer alan:
"
3- Şimdi telefonumuzu kapatalım ve "Ses kısma+Power" butonlarına fastboot ekranını görene kadar basılı tutalım ve hemen kablo ile bilgisayara bağlayalım. Fastboot ekranımız telefonda açık kalacak.

4- Şimdi Minimal ADB and Fastboot klasör'ünün içine girip shift tuşumuza basılı tutarak sağ tık yapıp komut penceresini açalım ve şu satırı yazalım;

fastboot flash recovery twrp.img

Enter'a basalım ve bekleyelim. 2 Saniye kadar sürer.

Ve son olarak "Ses açma+Power" butonlarına MI logosunu görene kadar basılı tutalım, MI logosu çıktığında butonları bırakabiliriz. 10-20 saniye kadar bekledikten sonra TWRP ekranımız bizi karşılayacaktır. TWRP'nin hangi dilde açılacağını kestiremiyorum ama ayarlar kısmını bulup yukarıda ki sekmelerden dünya şeklini seçerek oradan dili ayarlayabilirsiniz. " şu kısmı yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt