Soru Xiaomi redmi 5 plus iPhone 6s takas olurmu

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
Xiaomi redmi 5 plus la iPhone 6s takas edimmi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-01-14-08-30-42-413_com.abtnprojects.ambatana.png
    Screenshot_2019-01-14-08-30-42-413_com.abtnprojects.ambatana.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_2019-01-14-08-30-38-778_com.abtnprojects.ambatana.png
    Screenshot_2019-01-14-08-30-38-778_com.abtnprojects.ambatana.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_2019-01-14-08-29-53-238_com.whatsapp.png
    Screenshot_2019-01-14-08-29-53-238_com.whatsapp.png
    396,7 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2019-01-14-08-30-27-106_com.abtnprojects.ambatana.png
    Screenshot_2019-01-14-08-30-27-106_com.abtnprojects.ambatana.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 91

aykut28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
I9300
Cihazım
s3 i9300
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6s ama

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Redmi 5 Plus kullanan birisi olarak ben olsam yapmazdım çünkü sırf pil ömrü için bile Xiaomi'de kalabilirim. Kamera deseniz daha iyi, pil deseniz kat kat iyi, işlemci deseniz daha yeni ve performanslı, tasarım deseniz daha güzel, ekran deseniz daha büyük. Xiaomi'de eksik ne var ki daha eski ve düşük özellikteki bir telefona geçeceksiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Redmi 5 Plus kullanan birisi olarak ben olsam yapmazdım çünkü sırf pil ömrü için bile Xiaomi'de kalabilirim. Kamera deseniz daha iyi, pil deseniz kat kat iyi, işlemci deseniz daha yeni ve performanslı, tasarım deseniz daha güzel, ekran deseniz daha büyük. Xiaomi'de eksik ne var ki daha eski ve düşük özellikteki bir telefona geçeceksiniz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
hocam rom nasıl denemek istedim de vakit bulamadım ekran süresi felan memnun musunuz

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
hocam rom nasıl denemek istedim de vakit bulamadım ekran süresi felan memnun musunuz
ROM'dan memnunum. Yaşadığım tek sorun WhatsApp bildirimleri. Bunu tüm Pie ROM'larda herkes yaşıyor çözümü henüz bulunmuş değil. Siz AEX 6.0'da yaşamıyorum demiştiniz ben onu halen çözemedim. Ekran süresi WiFi açıkken ve mobil veri kapalıyken 12 saati gördüm ancak aynı anda mobil veri açılınca 9 saati geçmedi. Bu sorun 4G kullanmadığım için oluyor sanırım. Onun dışında bir sorun yok. ROM'dan genel olarak memnunum. Tek eksiği var o da bildirim çubuğunda Bluetooth şarj göstergesi kapatılmış, ekran görüntüsünde de görünüyordur. Bildirim çubuğunu indirince şarjı görüyorsunuz ama orada da olsa fena olmazdı.

Örnek kullanım senaryosu: Bugün saat 7.30'da telefonu %95'de şarjdan aldım. 2 saat 7 dakika ekran kullanmışım. Sabah 1 saat mobil veri açıktı onun haricinde WiFi kullandım. Şu an şarjım %70. Ben MIUI ROM'larda da benzer süreler alıyordum. Arka planda uzun süre müzik dinlediğim için bu kullanım benim için ideal. WhatsApp sorunu rahatsız edici. Katlanırım diyorsanız öneririm. Çözüm WhatsApp ekibinden gelecek çünkü.

Oyla:

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
ROM'dan memnunum. Yaşadığım tek sorun WhatsApp bildirimleri. Bunu tüm Pie ROM'larda herkes yaşıyor çözümü henüz bulunmuş değil. Siz AEX 6.0'da yaşamıyorum demiştiniz ben onu halen çözemedim. Ekran süresi WiFi açıkken ve mobil veri kapalıyken 12 saati gördüm ancak aynı anda mobil veri açılınca 9 saati geçmedi. Bu sorun 4G kullanmadığım için oluyor sanırım. Onun dışında bir sorun yok. ROM'dan genel olarak memnunum. Tek eksiği var o da bildirim çubuğunda Bluetooth şarj göstergesi kapatılmış, ekran görüntüsünde de görünüyordur. Bildirim çubuğunu indirince şarjı görüyorsunuz ama orada da olsa fena olmazdı.

Örnek kullanım senaryosu: Bugün saat 7.30'da telefonu %95'de şarjdan aldım. 2 saat 7 dakika ekran kullanmışım. Sabah 1 saat mobil veri açıktı onun haricinde WiFi kullandım. Şu an şarjım %70. Ben MIUI ROM'larda da benzer süreler alıyordum. Arka planda uzun süre müzik dinlediğim için bu kullanım benim için ideal. WhatsApp sorunu rahatsız edici. Katlanırım diyorsanız öneririm. Çözüm WhatsApp ekibinden gelecek çünkü.
treble romlar hakkında bilginiz var mı
lenovo,huawei,oppo gibi telefonlarin romlari kurulabiliyor ve r5+ treble destekliyor önce aosp tabanlı rom sonra trble rom sonra patch kuruluyor denediniz mi ben karışık diye korktum denemedim.
başka bir deneyim olur diye dedim.
örnek;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Xiaomi redmi 5 plus la iPhone 6s takas edimmi
Bence iPhone u al derim hocam.
Xiaomi güzel hatta iPhone dan da güzel ama sonuçta android yazılımı var ve sırf bu yüzden iPhone derim. iOS kadar kaliteli stabil başka bir yazılım yok. Android üzerine ne kadar miui gibi emui gibi romlar da yüklense android sonuçta. Benm durumum yoktu androidin en iyilerinden ve uygun fiyatlı olmasından dolayı Xiaomi aldım.

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
redmi5plus hocam bugün pili söktürdüm profesyonel bir yere. Şu an şarj efsane gidiyor. MIUI ile kapışamaz bile bu. Bence kesinlikle kullanın AOSP'yi. Pil kalibrasyonunu unutmayın ama.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt