Xiaomi redmi 5 plus güncel louncer nasıl yükleyebilirim
S Seyfi çalışkan Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Seyfettin Cihazım Xiaomi redmi 5+ Yaş 37 Konum Kahramanmaraş Katılım 12 Şubat 2020 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 7 Haziran 2020 #1 Xiaomi redmi 5 plus güncel louncer nasıl yükleyebilirim
H hamzasoph Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hamza Cihazım redmi note 3 Yaş 39 Konum İstanbul Katılım 29 Ağustos 2016 Konular 4 Mesajlar 511 Tepkime puanı 204 Puanları 58 7 Haziran 2020 #2 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir En son versiyon budur
G GaziVural27 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım GaziV Cihazım Redmi Note 8 Meslek Muhasebe Konum Olmasa da olur ;) Katılım 13 Haziran 2020 Konular 5 Mesajlar 45 Tepkime puanı 7 Puanları 8 14 Haziran 2020 #3 hamzasoph' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir En son versiyon budur Genişletmek için tıkla ... Hocam kurulumunu yaptım fakat şimdi de ana ekranı her açtığımda durduğunu söylüyor bir önceki sürümü gönderir msiniz. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Haziran 2020 hamzasoph' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir En son versiyon budur Genişletmek için tıkla ... Tamam kendim buldum
hamzasoph' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir En son versiyon budur Genişletmek için tıkla ... Hocam kurulumunu yaptım fakat şimdi de ana ekranı her açtığımda durduğunu söylüyor bir önceki sürümü gönderir msiniz. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 14 Haziran 2020 hamzasoph' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir En son versiyon budur Genişletmek için tıkla ... Tamam kendim buldum