İsmini bile bir çok kişinin halen bilmediği garantisizden farkı olmayan bir servisarkadaşlar xiaomi redmi 5 plus alcam satıcı garantisini 'ritzy' diye bi firma olduğunu söyledi kullanan varmı güvenilirmi
Bende Redmi 5 plus Kvk garantili cihaz sahibiyim merak ettiğim bir husus var şuan garantiye kvk mı bakıyor yoksa forum da okuduğum bir kaç konuda başka servise gönderildiği yazılıydı tam bilginiz var mı bu konuda.İsmini bile bir çok kişinin halen bilmediği garantisizden farkı olmayan bir servis
Evonun bile adı daha çok duyulmuş ama bir işe yaramıyor.
Sizce iyi olsaydı ismi sıkça telaffuz edilmez miydi?
Delta gibi KVK gibi
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim anladığım kadarıyla;Bende Redmi 5 plus Kvk garantili cihaz sahibiyim merak ettiğim bir husus var şuan garantiye kvk mı bakıyor yoksa forum da okuduğum bir kaç konuda başka servise gönderildiği yazılıydı tam bilginiz var mı bu konuda.
O zaman umalım ki evonun eline düşmeyelim delta en azından birikim mevcuttur diye tahmin ediyorumBenim anladığım kadarıyla;
KVK bildiği konulara bakıyor,bilmediği, anlamadığı zaman evo veya delta garantiye gönderiyor cihazı
Ki evo zaten kendisi de bir şey bilmeyen bir servis
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım düşmezsiniz. Hatta umarım hiç yolunuz garantiye düşmezO zaman umalım ki evonun eline düşmeyelim delta en azından birikim mevcuttur diye tahmin ediyorum
ve yeni fark ettim telefonumun sol üst köşeye sert baskı uygulayınca ses yapıyor kasa oturmamış gibi sorun yaratmadıkça servise uğramayı düşünmüyorumO zaman umalım ki evonun eline düşmeyelim delta en azından birikim mevcuttur diye tahmin ediyorum
Garantisizden farkı yok hocamarkadaşlar en ucuz fiyatlı redmi 5 plus 4/64 1235TL buldum garantisi ritzy diye bir firmadan alınır mı yardımcı olun