Yardım xiaomi redmi 5 plus ekran kararınca tekrar açılmıyor.

kuhulet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kasım
Cihazım
redmi 5plus
Konular
1
xiaomi redmi 5 plus 64 gb ben telefonu bugün aldım. telefonu açtım kurulumu yaptım fakat ekran kararınca bir daha ekranı açamıyorum. mesela iş yapmadan beklerken ekran karardı sonra açamadım, arayanı göremiyorum. tekrar başlatıyorum ekran geliyor, ama gene ekran kararınca açılmıyor. bunun nedeni ne olabilir. çözüm için önerileriniz ne olabilir. şimdiden teşekkürler.

Palatial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
12
xiaomi redmi 5 plus 64 gb ben telefonu bugün aldım. telefonu açtım kurulumu yaptım fakat ekran kararınca bir daha ekranı açamıyorum. mesela iş yapmadan beklerken ekran karardı sonra açamadım, arayanı göremiyorum. tekrar başlatıyorum ekran geliyor, ama gene ekran kararınca açılmıyor. bunun nedeni ne olabilir. çözüm için önerileriniz ne olabilir. şimdiden teşekkürler.
Yazılımsal birşey olabilir yeni telefonun böyle yapması normal değil aldığın yer ile bi konuş olmazsa garantiye yolla Türkiye garantisi varsa

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kuhulet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kasım
Cihazım
redmi 5plus
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar. Bu videomuzda Xiaomi Cihazlarına Rom yükleme yöntemlerinden birisi olan Mi Flash Tool ile Fastboot Rom yükleme yöntemini göreceğiz. Ayrıca bu yöntem clap~~cihazımızın sahte olup olmadığını anlamamıza yarayan yöntemlerden clap~~de birisidir. Sahte cihazlara Mi Flash Tool ile rom yüklenemez. heralde cihaz sahtefacepalm~~

Oyla:

kuhulet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kasım
Cihazım
redmi 5plus
Konular
1
hepsiburada sitesinden aldım. dün geri gönderdim. bakalım ne olacak.

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
hepsiburada sitesinden aldım. dün geri gönderdim. bakalım ne olacak.
hocam hepsiburadadan aldıysanız sahte olması imkansız gibi birşey.sürücüleri kurmamış olabilirmisiniz? pciniz 64 bitmi? bunlar hep sorun hocam

Oyla:

kuhulet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kasım
Cihazım
redmi 5plus
Konular
1
hepsiburadanın kendisi değil aracı ayrıca bir de satıcı bize direk gönder hemen sana gönderelim dedi. iade talebi oluşturma 1 günde gönderelim dedi. ben de şüphelendim. sonra size yazım.

Oyla:

kuhulet

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kasım
Cihazım
redmi 5plus
Konular
1

Ekli dosyalar

• sorun ne olabilir.png
    sorun ne olabilir.png
    74,9 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

faysaLTaran

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Faysal
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
selamun aleyküm. telefonu geri gönderdim. bana başka bir telefon gönderdiler. şimdi Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu yapmaya çalıştım. ve şu hatayla karşılaşıyorum acaba sorun ne olabilir.
Cihaza unlock yaptınız mı?
Fastboot ile rom kurabilmeniz için bootloaderın açılmış olması yani unlock olması gerekir telefonun.

Eğer telefonunuzun orijinalliğini öğrenmek istiyorsanız bu adresten imei sorgulaması yaparak öğrenebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt