Yardım Xiaomi Redmi 5 Plus Donma ve Takılma sorunu

ymetinmetetr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar Metin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
Merhabalar arkasaşlar..
Xiaomi Redmi 5 Plus cihazımda yaklaşık olarak 2 aydır takılma problemi yaşıyorum.. telefonu 3 ay önce aldım,ilk zamanlar hic bir problemlem yokken ilk ay bittiğinde takılmalar yaşanmaya başladı.. en çok ise oyun oynarken canımı sıkıyor.. PUBG oynarken vs. Takılıyor ve bütün hayat enerjimi alıyor elimden.. servisine vs. Göndermedim,burada okuduğum bir kaç konuda sürümle alakalı olduğunu yazmışlar,bu problemi yaşayan var mı ve çözmek için ne yapmam gerek.. ( romdan,root tan hiç anlamıyorum,android dünyasında yeniyim lütfen soruma yardımcı olun servise verip günlerce beklemek istemiyorum telefonsuz) şimdiden Teşekkürler..

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.272
Hocam bu işlerden pek anlamıyorum demişsin en kolay yöntem olarak format atmayı dener misiniz yada güncelleme bölümüne girip en güncellemeyi indir diyin son sürümü tekrar indirip kuracaktır bu da bir alternatif

Oyla:

ymetinmetetr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yaşar Metin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu işlerden pek anlamıyorum demişsin en kolay yöntem olarak format atmayı dener misiniz yada güncelleme bölümüne girip en güncellemeyi indir diyin son sürümü tekrar indirip kuracaktır bu da bir alternatif
Yaptım hocam.. 3 defa sıfırladım,en son 3 gün önce oreo güncellemesi ile birlikte 9.6.5 global güncellemesi geldi,düzelir umudu ile yükledim fakat hala aynı..

Oyla:
Üst Alt