Yardım Xiaomi redmi 5 plus açılmıyor

berkayulak123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
berkay
Cihazım
xiaomi 5 plu
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Son sürüm
Telefon Modeli
Xiaomi redmi 5 plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, xiaomi redmi 5 plus telefonum güncelleme aldıktan ertesi gün açılmamaya başladı. Tuşlarla reset attım fakat pek bir işe yaramadı. Ekran geldi fakat renkler karıştı kastı ve yine kapandı. Önerileriniz nedir ne yapmam gerekir ?

Burak0635

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
2
Telefonunuz yurt dışıysa genelde revizyon parça kullanılıyor. Bende redmi 5 plus kullanıyorum gayet iyi.

Oyla:

tharex61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
...redmisinin. saf android dedik daha 2 aylik telefon kasiyor ya kamerasi kapali ama ısikli ortamda vasat sirekli ışık parlamasi oluyor isiği kismasi gerekirlen isik parlatiyor. kamerada ekran isigini acmiyor bazen elle acmak durumundayim. alirken cepporttu arayip cenim cihazda AI (yapay zeka kamera) yokdedim. efendim var dediler olmazolurmu kutuda berhangi bi yerde yazmamasi sizi yaniltmasin icinde yukludur dedi.a dondurme surekli gec calisiyor bazem hic calismiyor. yani daha bir suru sorunlar. sanki piranha cep tel.almişım anlamiyorumki

Son düzenleme:
Oyla:

agitsonkurt

Dolandırıcıdır Güvenmeyiniz
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
Merhaba, xiaomi redmi 5 plus telefonum güncelleme aldıktan ertesi gün açılmamaya başladı. Tuşlarla reset attım fakat pek bir işe yaramadı. Ekran geldi fakat renkler karıştı kastı ve yine kapandı. Önerileriniz nedir ne yapmam gerekir ?
twrp ile root veya farklı bir işlem yaptınızmı yoksa cihaz saf androit mi ?

Oyla:

tharex61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
redmi note 5
Konular
2
cihazim kvk garantili 64/4 saf android global rom kararli sürüm. herhangi bir rotlama vs yapmadim

Oyla:

agitsonkurt

Dolandırıcıdır Güvenmeyiniz
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Agit sonkurt
Cihazım
Redmi Note4x
Konular
34
cihazim kvk garantili 64/4 saf android global rom kararli sürüm. herhangi bir rotlama vs yapmadim
recovery menüsüne giriyorsa factory reset yapın içinde önemli verileriniz varsa twrp yükleyin pc den yedeklerinizi alın sonra sıfırlayın öyle deneyin.

Oyla:
Üst Alt