Yardım Xiaomi Red Mi Note 8 Pro da klavye sorunu

Alexei5555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert Arda
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
1
Arkadaşlar Xiaomi Red Mi Note 8 Pro kullanıyorum ama son 2-3 gündür klavye açılmıyor yani Google giriyorum arama motoruna basıyorum ama klavye gözükmüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Xiaomi Red Mi Note 8 Pro kullanıyorum ama son 2-3 gündür klavye açılmıyor yani Google giriyorum arama motoruna basıyorum ama klavye gözükmüyor.
Yani şu şekil

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-08-17-18-51-36-293_com.mi.globalbrowser.jpg
    Screenshot_2020-08-17-18-51-36-293_com.mi.globalbrowser.jpg
    181,6 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55

Yani şu şekil
Öncellikle başka tarayacılar deneyin Chrome,Opera,Firefox gibi. Eğer olmaz ise Mod - Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı] bu konudaki klavyeyi indirin sonra onu ana klavye olarak ayarlayın gene olmaz ise xperia klavye ana klavye iken farklı tarayıcılarda deneyin

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Miui12 de bu sorun var sonradan açıyor bazen 12.0.3 güncellemesi yayınlandı hindistan onda belki bu sorun çözülmüştür denemek söylemek lazım müsait zamanda indirip kuracağım paylaşırım sorun devam ediyorsa bu postun altına

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Miui12 de bu sorun var sonradan açıyor bazen 12.0.3 güncellemesi yayınlandı hindistan onda belki bu sorun çözülmüştür denemek söylemek lazım müsait zamanda indirip kuracağım paylaşırım sorun devam ediyorsa bu postun altına
Globale bir düzeltme gelmedimi hala

Oyla:

Alexei5555

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mert Arda
Cihazım
Red Mi Note 8 P
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bekliyorum hocam.

Öncellikle başka tarayacılar deneyin Chrome,Opera,Firefox gibi. Eğer olmaz ise Mod - Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı] bu konudaki klavyeyi indirin sonra onu ana klavye olarak ayarlayın gene olmaz ise xperia klavye ana klavye iken farklı tarayıcılarda deneyin
Çözümü buldum hocam Gboard ın güncellemelerini sildim düzeldi.

Oyla:
Üst Alt