Yardım xiaomi red mi note 4 internet paylasımı sorunu.

tunafish

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuna
Cihazım
note 4
Konular
4
Sevgili arkadaslar 46 yasındayım ve teknoloji ile pek bir aram yok. bundan onceki telefonumda internetimi tabletle rahat bir sekilde paylasabiliyordum fakat bu telefonumda tablet telefonumu gormus olsa bile bağlı ama internet yok diyor. Bu sorunu nasıl çozebilirim bilen bir arkadas yazarsa cok makbule geçer.

Yani isin ozu telefonumdaki interneti tabletimle paylasmak istiyorum ama tablet telefonumu gordugu halde internetini kullanamıyor.

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Kişisel Bağlantı Noktası/Hotspot açamıyorum/çalışmıyor?
Hattınız Vodafone ise Ayarlar/Sim Kartlar & Mobil Ağlar/Erişim Noktası Adları bölümünü açın. Altta +Yeni APN simgesine tıklayın. Ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazıp kaydedin ve bu APN'yi secin. Telefonunuzu yeniden başlatın.

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

cantara hocamdan alıntıdır.

Oyla:

tunafish

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuna
Cihazım
note 4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişisel Bağlantı Noktası/Hotspot açamıyorum/çalışmıyor?
Hattınız Vodafone ise Ayarlar/Sim Kartlar & Mobil Ağlar/Erişim Noktası Adları bölümünü açın. Altta +Yeni APN simgesine tıklayın. Ad ve APN yazan yerlere Consumer Broadband yazıp kaydedin ve bu APN'yi secin. Telefonunuzu yeniden başlatın.

Sıkça Sorulan Sorular bölümünü inceleyebilirsiniz.

cantara hocamdan alıntıdır.
çok tesekkur ederim evet dediginiz gibi hattım vodafone ve sizin soylediginiz seyi deneyecegim tekrar tesekkurler.

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Rica ederiz hocam ;)

Oyla:

ertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Note 4
Konular
2
merhaba Redmi note 4 var,Bende bu sıkıntıyı yaşıyordum hattım vodafone internet paylaşımımı açık yaptığım halde bağlanamıyordum diğer wifi olan cihazlara.
Dediğinizi uyguladım diğer wifi ağa yani Pc ye bağlandım.
Fakat bu seferde mobil ağda sıkıntı oldu internet bağlanamadım.
Ben daha önce Türk telekomda iken bağlantı ile ilgili hiç bir sıkıntı yoktu ne zamanki Vodafone geçiş yaptım bağlanamama sorununu yaşadım.
Başka telefona vodafone olan sim kartımı takıp denedim internet paylaşım AÇTIM bir sıkıntı olmadı.
Anladığım kadar ile Xiaomi marka telefonlar ile vodafone arasında protokol sıkıntısı var gibi geldi.
Her iki bağlantıyı aktif edecek bildiğiniz başka bir yöntem varmı.

Oyla:

tunafish

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuna
Cihazım
note 4
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba Redmi note 4 var,Bende bu sıkıntıyı yaşıyordum hattım vodafone internet paylaşımımı açık yaptığım halde bağlanamıyordum diğer wifi olan cihazlara.
Dediğinizi uyguladım diğer wifi ağa yani Pc ye bağlandım.
Fakat bu seferde mobil ağda sıkıntı oldu internet bağlanamadım.
Ben daha önce Türk telekomda iken bağlantı ile ilgili hiç bir sıkıntı yoktu ne zamanki Vodafone geçiş yaptım bağlanamama sorununu yaşadım.
Başka telefona vodafone olan sim kartımı takıp denedim internet paylaşım AÇTIM bir sıkıntı olmadı.
Anladığım kadar ile Xiaomi marka telefonlar ile vodafone arasında protokol sıkıntısı var gibi geldi.
Her iki bağlantıyı aktif edecek bildiğiniz başka bir yöntem varmı.

Maalesef yok.

Oyla:

ertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Note 4
Konular
2
Merhaba arkadaşlar Ben cihazımı yükselttim Redmi Note 9s almıştım 1 ay önce.
Bugün şu internet paylaşım ayarını açarsam diğer cihaza bağlanacakmi bakayım dedim maalesef bağlandı fakat bağlandığım cihazda Internet yok.
Tecrübeli arkadaşlar bi yardımcı olunuz bir çözümü olmalı muhakkak ama o çözüme ulaşamıyorum.

Oyla:
Üst Alt