Yardım Xiaomi Red Mi 5 Plus İmei Değiştirme ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aydertunca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
6.0
Cihazım
XİAOMİ
Konular
1
Mrb arkadaşlar. Elimde xiaomi red mi 5 plus 64GB(Snapdragon işlemcili) telefon var. İmei değiştirmek istiyorum. ancak 2 gündür araştırıyorum. internette farklı farklı, hatalı , eksik anlatımlar var. Bu konuda bana yardımcı olacak birileri varmı? Belki forumda daha önceden detaylı anlatımıştır. Link verseniz, Özelden yada buraya resimli detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Tşkler...

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İmei işlemi yasal olmadığı için forumumuzda her hangi bir anlatımı mevcut değil.
Ama size bu konuda Zenex hocam yardımcı olabilir. Kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

10000DAYS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
9
Mrb arkadaşlar. Elimde xiaomi red mi 5 plus 64GB(Snapdragon işlemcili) telefon var. İmei değiştirmek istiyorum. ancak 2 gündür araştırıyorum. internette farklı farklı, hatalı , eksik anlatımlar var. Bu konuda bana yardımcı olacak birileri varmı? Belki forumda daha önceden detaylı anlatımıştır. Link verseniz, Özelden yada buraya resimli detaylı anlatabilirseniz sevinirim. Tşkler...
Hocam Tam Bilmiyorum Ama Forumda İmei İle İlgili Birşeyler Yazmak Yasaktı Sanırım.Yanlış Biliyorda Olabilirim Ama

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt