Yardım Xiaomi Qin 1s+ Stok yazılım nasıl yüklenir?

MTOLGA

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
M. TOLGA
Cihazım
MiPad264gb
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
1.2.2
Telefon Modeli
Qin 1s+
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Qin 1s+ (1s Plus) Kullanıyorum. Arkadaşımdan satın aldım. Ancak daha sonra farkına vardım ki, arkadaşım custom rom yüklemiş. Güncelleme yapamıyorum. Stock Rom yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Elimde orjinal update.zip ler var ancak standart komutları çalıştıramadım. Cihaz orjinalde .pac formatında yazılım yüklemesi yapıyor. Elinde .pac stock rom olan veya update.zip ile nasıl yükleyebileceğimi anlatacak olan bir arkadaş var mıdır? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Kolay gelsin arkadaşlar.

Şöyle bir site buldum ancak ülkemden ne kayıt olabiliyorum ne de indirebiliyorum.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
150
Forum Kurallarımız
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Konu Başlığı Düzenlendi

Oyla:

Salihbakanligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Samsung A71
Konular
0
Xiaomi Qin 1s+ (1s Plus) Kullanıyorum. Arkadaşımdan satın aldım. Ancak daha sonra farkına vardım ki, arkadaşım custom rom yüklemiş. Güncelleme yapamıyorum. Stock Rom yüklemek istiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Elimde orjinal update.zip ler var ancak standart komutları çalıştıramadım. Cihaz orjinalde .pac formatında yazılım yüklemesi yapıyor. Elinde .pac stock rom olan veya update.zip ile nasıl yükleyebileceğimi anlatacak olan bir arkadaş var mıdır? Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Kolay gelsin arkadaşlar.

Şöyle bir site buldum ancak ülkemden ne kayıt olabiliyorum ne de indirebiliyorum.

Bulabildiniz mi Ben haala arıyorum elimde telefon kullanamadım

Oyla:

furkan_844

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
0
Cihaz romu değil de elinde olup satmak isteyen varsa pm atabilir mi qin 1s+