- Adım
- erdoğan kır
- Cihazım
- GM Discovery
- Meslek
- Mekatronik Mühendisliği
- Konular
- 49
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Telefon Modeli
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, Geçen gün turuncu siteden Fotoğrafta da görülen xiaomi 10.000 mah. 3. nesil Slim kasa modeli powerbank aldım. Kutusunu bugün açtım. Ürünü öncelikle 4-5 saat şarj edin ibaresi çıktı. Şarja koydum. Öncelikle ledlerden birisi yanıp sönmeye başladı. Dolmaya başladığını anladım ancak bi yarım saaat sonra geldiğimde ürünün ne ışıklar yanıyor ne de şarj oluyor. Yandaki pil gösterme butonuna basıyorum. Hiçbir tepkime alamıyorum. Ürün ne düşük güç moduna geçiyor, ne butona basınca ışıkları yanıyor. Hiçbir tepkime alamıyorum. Kullanma kılavuzunda böyle bir durumda ''harici şarj ile şarj edin'' diyor. Onlarca kablo adaptör değiştirdim yine aynı. Telefonumu powerbank ile şarj ediyim dedim onu da yapmıyor.
İnternetten xiaominin sitesinden sorgulattım. Ürün orjinal ve sorgulamayı ilk ben yapıyorum.
Bir de içinden çıkan bir belge, buruşuk olarak geldi sanki birisi buruşturup içine koymuş gibi. Ancak ürün koruma bandı ile geldi. Hadi bunları geçtim. Ürünü sallayınca içindeki batarya mı veya başka parça mı sağa sola sallanıyor. Tak tak ses geliyor. Premium bir üründe böyle hatalar olacağını zannetmiyorum
Ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar. Ürünü turuncu siteden aldım. İade etsem ürünü çok uyguna aldım indirimlerde 250'ye geldi şimdi 419 tl olmuş. Birdaha alacak durumum olmaz. İade etmesem üründen şüphe duyuyorum. Videolar fln izledim ancak çözüme ulaşamadım. Bilen birisi yorum atabilirse tavsiyelerinizi almak isterim.
Teşekkürler. İyi forumlar.
İnternetten xiaominin sitesinden sorgulattım. Ürün orjinal ve sorgulamayı ilk ben yapıyorum.
Bir de içinden çıkan bir belge, buruşuk olarak geldi sanki birisi buruşturup içine koymuş gibi. Ancak ürün koruma bandı ile geldi. Hadi bunları geçtim. Ürünü sallayınca içindeki batarya mı veya başka parça mı sağa sola sallanıyor. Tak tak ses geliyor. Premium bir üründe böyle hatalar olacağını zannetmiyorum
Ne yapacağımı bilemedim arkadaşlar. Ürünü turuncu siteden aldım. İade etsem ürünü çok uyguna aldım indirimlerde 250'ye geldi şimdi 419 tl olmuş. Birdaha alacak durumum olmaz. İade etmesem üründen şüphe duyuyorum. Videolar fln izledim ancak çözüme ulaşamadım. Bilen birisi yorum atabilirse tavsiyelerinizi almak isterim.
Teşekkürler. İyi forumlar.