Yardım xiaomi pocophone f1 dokunmatik ve donma sorunu

bozkurtxhilal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bozkurt
Cihazım
xiaomi pocofone
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 9,6,25,0 VERSİON ANDROİD SÜRÜM 8,1,0 OPM1 , 171019,011
Telefon Modeli
pocofonef1 128 gb
Bootloader Kilidi
Açık
mrb yaklaşık 3,5 ay önce n11 den pocofonef1 aldım 128gb MIUI 9,6,25,0 VERSİON ANDROİD SÜRÜM 8,1,0 OPM1 , 171019,011 intcafeciyim zaten pek bişey yüklemem telefona hatta oyun bile yüklü değil 2 ay kullandım sorun yoktu son zamanlarda dokunmatik bazen takılıyor çalışmıyor telefon geliyor o arada kaydıramıyosun telefona bakamıyosun telefonu kapatıp açınca düzeliyor hard resetledim 2 3 gün çalıştı sonra gene aynı netten baktığımda aynı sorunu yaşayan kullanıcılar olduğunu okudum garantiye yolama seçeneğim var ama şuan yedek telim yok ve telefon çok lazım ne yapmamı önerirsiniz bu forumda güncelleme paketi mevcut onu yüklesem düzelirmi yada ne yapmalıyım.

bozkurtxhilal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
bozkurt
Cihazım
xiaomi pocofone
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10.3.4.0 sürümüne güncelledim bu seferde sesde yankı sorunu başladı bu telefonu bi türlü kullanamayacağız sanırım

Oyla:

Trissandom

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Pocophone F1
Konular
61
Ekran koruyucu camlar söylediğiniz şeyi yapıyor, çözümü bulan arkadaşların yüzde 90ı bu durumla çözdüler, biri de siz olabilirsiniz.
Ayriyeten, global stable sürümünde update yapmak yerine benim şahsi tavsiyem Eu rom telefona kurun, araştırırsanız bulabilirsiniz nasıl yapıldığını, sonrasında da güncelleme yapmanıza gerek yok.

Oyla:
Üst Alt