Yardım Xiaomi Pocophone F1 Discord Seslerini Artık Kaydetmiyor!

OlcayDere

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Olcay
Cihazım
Pocophone F1
Konular
10
Xiaomi Pocophone F1 cihazımda önceden Discord da konuşurken benim ve arkadaşımın sesini kaydederken artık benim sesimi kaydediyor arkadaşımın sesi bazen hiç olmuyor veya video da çok az çıkıyor lütfen yardım edin.
Teşekkür ederim. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MIUI sürümün 10.3.5

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Ayarlar >> Yüklü Uygulamalar >> Discord >> Verileri Temizle işlemi uygulayın .

Sorun devam eder ise uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Lakin sorunun Discord sürümü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Cihazımda kullandığım sürüm, sizin kullandığınız sürümden farklı . Fakat Discord yaklaşık 2 hafta önce sorunsuz şekilde Kulaklıktan ses alırken , şuanda ses algılama hassasiyetinde dengesizlik mevcut. Farklı kulaklık ve cihazlarda da denemelerimde bu sonuca ulaştım. Discord 'a gelecek yeni güncelleme sorunları çözebilir diye düşünüyorum.

OlcayDere

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Olcay
Cihazım
Pocophone F1
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar >> Yüklü Uygulamalar >> Discord >> Verileri Temizle işlemi uygulayın .

Sorun devam eder ise uygulamayı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Lakin sorunun Discord sürümü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Cihazımda kullandığım sürüm, sizin kullandığınız sürümden farklı . Fakat Discord yaklaşık 2 hafta önce sorunsuz şekilde Kulaklıktan ses alırken , şuanda ses algılama hassasiyetinde dengesizlik mevcut. Farklı kulaklık ve cihazlarda da denemelerimde bu sonuca ulaştım. Discord 'a gelecek yeni güncelleme sorunları çözebilir diye düşünüyorum.
Hocam aynı şey WhatsApp kullanırken de oluyor :)

OlcayDere

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Olcay
Cihazım
Pocophone F1
Konular
10
Hocam önceden bir sorun yoktu şimdi Kaydetmiyor :)

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Ekran Kaydedici nin uygulama verilerini temizlemeyi deneyin.
Aynı zamanda Ekran Kaydedici nin ayarlar kısmında bulunan Ses Kaynağı ayarını kontrol edin.

Düzelme gözlemlemez iseniz yedek aldıktan sonra cihazınızı Fabrika ayarlarına döndürmeyi veya Hard Reset işlemi uygulamayı deneyin.
Her güncellemeden sonra bu işlemleri uygulamak aldığınız güncellemeyi en sağlıklı şekilde kullanmanızı sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.

Eğer yine bir düzelme gözlemleyemez iseniz ve bu sorun sizin için rahatsız edici ise Farklı ROM lar kurabilir veya bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz.

Geçmiş olsun hocam :)

OlcayDere

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Olcay
Cihazım
Pocophone F1
Konular
10
Hocam dediklerinizi uyguladım :) Hard Reset veya fabrka ayarlarına döndürmeyi düşünüyorum :) Hocam bu arada navigasyon bar ını (yön tuşları) nasıl değiştirebilirim? MIUI 9 da çok güzeldi çok beğeniyordum :D Ama şimdi çok kötü :D Uygulama indirmden değitirebilir miyiz? :D

OlcayDere

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Olcay
Cihazım
Pocophone F1
Konular
10
Aynı zamanda Ekran Kaydedici nin ayarlar kısmında bulunan Ses Kaynağı ayarını kontrol edin.

Düzelme gözlemlemez iseniz yedek aldıktan sonra cihazınızı Fabrika ayarlarına döndürmeyi veya Hard Reset işlemi uygulamayı deneyin.
Her güncellemeden sonra bu işlemleri uygulamak aldığınız güncellemeyi en sağlıklı şekilde kullanmanızı sağlarken veri yığılmalarınıda temizler.

Eğer yine bir düzelme gözlemleyemez iseniz ve bu sorun sizin için rahatsız edici ise Farklı ROM lar kurabilir veya bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz.

Hocam Müsait Misiniz?

Hocam sıfırladım ama olmuyor :)

tariktastan

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık Taştan
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
EndüstriMüh. Öğr.
Konular
10
Hocam Müsait Misiniz?

Hocam sıfırladım ama olmuyor :)
Tek çare Farklı ROM lar denemek gibi duruyor.
Eğer sizin için büyük bir sorun teşkil ediyorsa Farklı ROM 'lar cihazınıza kurabilirsiniz.

Aksi taktirde bir sonraki güncellemeyi beklemekten başka çözüm kalmayacak.

06ares

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 6
Konular
1
Konuyu hortlatıyorum sanırım kusura bakmayın

Sorun hala çözülmediyse ekran kaydına discord uygulamasında başlayıp sonradan asıl kaydedilecek uygulamaya geçilmesini öneririm.

Ayrıca uygulamada videoyu ekran yana yatık alınacaksa kaydediciden yatay olarak ayarlanmalıdır iyi günler:D

Üst Alt